Ezen zokog idén nyáron mindenki

2014.06.18. 13:34 Módosítva: 2014.06.18. 13:46
Egyelőre úgy tűnik, idén minden kamasz, és minden menstruáló nő a Csillagainkban a hiba című filmre fog sírni, egy vödör jégkrém felett. A két főszereplőt, Shailene Woodleyt és Ansel Elgortot az új Jenny-és-Oliver párosként tartják számon a kritikusok, filmjük lehet az új Love Story.

A Csillagainkban a hiba című film sejtések szerint 2014 Love Storyja lesz, nagyjából minden kamaszkorú erre a filmre fogja magát hülyére sírni. (Ha a Love Storyt nem látták volna, akkor spoilermentesen: két fiatal szerelméről szól, akiknek számos akadály áll a boldog közös élet útjába, és akkor nagyon visszafogottan fogalmaztunk.)

A film az igaz történeten alapuló, azonos című könyv adaptációja, John Greene tollából. A sztori egy rákos lány és egy már gyógyult rákbeteg fiú szerelméről szól. A két főszereplőt, Hazel Grace-t és Augustus Waterst Shailene Woodley és Ansel Elgort játsszák.

Shailene Woodley A beavatottból és az Utódokból lehet ismerős

A 22 éves színésznő teljesen átlagos külseje miatt tökéletesen alakít olyan hétköznapi lányokat, akikről persze kiderül, hogy valamiért különlegesebbek mint az átlag. Játszott már sorozatokban is, például A nevem Earlben vagy a New York-i helyszínelőkben, talán leginkább George Clooney lányaként lehet ismerős az Utódokból, vagy A beavatott című filmből. A Csillagainkban a hiba című filmben Hazel Grace-t játssza, akinek karakterét Esther Grace Earl története ihlette. (John Greene, a könyv írója szerint nem egészen ugyanaz a két karakter, de nehéz nem észrevenni a közös vonásokat – áll a Buzzsugar oldalon.)

Esther Grace Earlnél pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak 12 évesen, egészen 2010 augusztusáig kitartóan harcolt a rákkal. Bátor, energikus lány volt, kék szemekkel, gödröcskés mosollyal, weboldalakat tervezett, síelt az Alpokban, zongorázni tanult. 

Ansel Elgortnak máris közel egymillió rajongója van a Twitteren

A férfi főszereplőnek, Ansel Elgortnak világszerte nem várt sikert és ismertséget hozhat a film. A 20 éves színész csak most kezdte a pályafutását, 2013 óra jegyzi a nevét az IMDB. Játszott a Carrie-remake-ben és A beavatottban (ez utóbbiban csak mellékszerepet, viszont együtt dolgozott Woodley-val). A színészet mellett zenével is foglalkozik, a dance az ő stílusa, és például ilyen remixeket készített, amíg nem lett híres színész. A filmet ugyan csak a napokban mutatták be, de ez is elég volt ahhoz, hogy Elgortot máris közel egymillióan kövessék a Twitteren.

A Csillagainkban a hibát a Seattle-i filmfesztiválon mutatták be május 16-án, a mozikba június elején került. A film sikerét mi sem példázza jobban, minthogy a hivatalos trailert a Youtube-on lassan 23 millióan látták, ami rekordnak számít.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!