Semmi nem lett a celebek világmegváltó terveiből

2014.06.19. 12:17 Módosítva: 2014.06.19. 12:36
Soha nem fog már Kínába eljutni Zámbó Jimmy kivetítője, Király Linda nem lesz a következő Britney Spears, és VV Lacinak sem sikerült valamiért bejutni a parlamentbe. Íme öt grandiózus terv, amiből semmi nem lett.

Nemzetközi Zámbó Jimmy-emlékturné

Minden idők egyik legszórakoztatóbb sajtótájékoztatóját hozta össze a Zámbó család azért, hogy bejelentse: még akár Kínába is eljuthat a Zámbó Jimmy-emlékturné, amelyen a magyarok királya kivetítője mellé elvinnék Komáromi Pistit, Bunyós Pityut a Mercy együttest, és még úgy 40 nevet, akik minden nagyobb kiruccanáson váltanák egymást. Az embernek könny szökik a szemébe, ahogy elképzeli Bunyós Pityut Kínában koncertezni, de sajnos úgy tűnik, erről le kell mondanunk, mivel már több, mint egy éve nem érkezett hír Jimmy afrikai hódításáról.

Király Linda nagy áttörést hozó lemeze

Bár Király Lindának mostanában tök jól megy dalszerzőként, azért ez közel sem az a szint, mint amiről 2002 környékén volt szó. Akkor ugyanis arról szóltak a találgatások, hogy a magyar Big Brother főcímét éneklő nő az USA-ban vesz fel lemezt a legmenőbb producerekkel, a szakértők szerint pedig ő lesz a következő Britney Spears. Talán nem korai kijelenteni, hogy nem ő a következő Britney Spears.

VV Laci pártja

2012-ben a negyedik Való Világból ismert Laci, polgári nevén Lázár László bejelentette, hogy megalapítja a Magyar Nemzet Köztársasági Pártját. A férfi 2000 támogatóról beszélt, és nagy tervei voltak. „Elegem van abból, hogy az emberek éheznek, és elmenekülnek az országból. Több pártból is megkerestek, hogy csináljunk ezt vagy azt, de azt láttam, hogy mindenki tojik mindenre. Nem akarjuk megosztani az embereket, nem színekben gondolkodunk. Megvan a tőke, ami az elinduláshoz kell. Persze nincsenek milliárdjaink. Ha sokan vagyunk, jönnek majd a támogatók. Nem vagyok politikus. Csak egy élhetőbb országban akarok élni, és vissza szeretném adni az emberek hitét" – nyilatkozta korábban Laci. Még egy grandiózus megnyitójuk is volt, hogy aztán soha többé ne halljunk róluk. A Facebookon jelenleg 57 rajongójuk van.

Kozso nemzetközi karrierje

Az ország Kozsója mostanában fura tartozásaival hívja fel magára a figyelmet, de korábban ez nem így volt. Amikor már itthon megszűntek létezni az Ámokfutók rajongók, ő gondolt egy merészet, és az USA-ba tette át a székhelyét, ahol Zed K néven próbálkozott. Bár lehetett róla hallani, hogy micsoda hihetetlen lehetőségei vannak, és hamarosan végre megkapja a méltó elismerést, 2012-ben már itthon próbálta sikertelenül befuttatni a Jukebox Babiez nevű lányzenekart. Ebből mi arra következetünk, hogy nem jött össze az áttörés.

Fenyő Iván nemzetközi karrierje

Emlékszik még valaki a Bőrnyakúak című filmből Pinko figurájára? Valószínűleg nem, pedig ez volt Fenyő Iván nemzetközi filmezésének a csúcsa. Ez egy olyan mellékszerep, ami gyakorlatilag nem is létezik, cserébe Fenyő egy hétig vett részt miatta egy katonai kiképzésen. Egy évvel később 2006-ban Fenyő Iván visszatért Magyarországra, és a Kútfejek című magyar filmben hozta azt, amiért nem futott be külföldön.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!