Minden Transformers-filmbe kell egy színésznő, aki nagyon szép. Ez a megtiszteltetés a sorozat negyedik részében Nicola Peltzt érte, ismerjék meg a 19 éves művésznőt, akinek ez az első nagy filmje.

Nicola Peltz még csak 19 éves, de most megcsinálhatja szerencséjét a negyedik Transformers-filmmel. (Pályakezdőnek nem minősíthetjük, mert sorozatban és filmben is szerepelt már , de mindenkinek adunk egy csokit, aki magától, azonnal tudta, hogy kicsoda ő.) Igaz, játszott, már Danny DeVitóval , és kiemelt szerepei is voltak Az utolsó léghajlítóban és az Eye of the Hurricane -ben, de egyik műre sem mondhatjuk, hogy óriási közönségsiker lett volna. Talán majd most beindul a karrierje (egy filmje, az Affluenza már a tárban van, csak még nem mutatták be), hiszen a mostani filmen felül még kettőre szerződött le a készítőkkel.

Elenyésző ismertsége miatt nehéz vérpezsdítő újdonságokat mondani róla, alig készült vele interjú. Annyit tudni, hogy édesanyja modell, apja üzletember, és négy bátyja, két öccse és egy lánytestvére van. Az Instragramja alapján szeret enni, a Facebookja alapján pedig van humora, hiszen egyéb híján a legrosszabb filmeknek-színészeknek járó Razzie Awards-jelöléseit tette ki a fontos tudnivalók közé. A Twitterét itt tudja követni, alábbi galériánkban pedig megtekintheti, hogy a Transformers 4 hongkongi világpremierjét hogyan mutatott nagyon sok dekoltázst.