Lehet-e Nicki Minajból visszafogott díva?

2014.06.21. 15:37
A nagyon apró termetű, talán még Kim Kardashiannél is nagyobb seggű énekesnő úgy hozta össze az elmúlt időszakban a teljes stílusváltást, hogy igazából pontosan ugyanannyira mutogatja mellét, mint eddig. Cserébe ezt most sokkal ízlésesebb ruhában, és végre paróka nélkül, jóval visszafogottabb sminkben teszi. Sőt, legújabb klipjében is már inkább énekesnő, mint segget rázó és keménykedő rappernő. De vajon tényleg sikerül-e dívává válnia? Már ha egyáltalán ez a cél.

Mi jut eszébe akkor, ha valaki azt mondja: Nicki Minaj?

Valami ilyesmi?

Vagy  ilyesmi?

Esetleg ez a kép?

Vagy ez?

És jogos, hogy ezek a képek ugranak be azonnal az énekesnő neve hallatán, mert Nicki Minaj igazából egyenlő a színes parókákkal, a megdöbbentő ruhákkal, a seggmutogatással és a bimbótapaszokkal.

Pedig Nicki Minaj az utóbbi pár hónapban elképesztő stílusváltáson ment keresztül. Gyakorlatilag úgy néz ki, hogy a keménykedő rappernőből végre tényleg énekesnő lesz, aki végre tényleg énekel. És bár továbbra is szereti a bimbótapaszokat, meg az erősen dekoltált ruhákat, magához képest mégis visszafogottabban néz ki.

Például már nem hord parókát

A sminkje is viszonylag natúrnak mondható

Kirakja, de nem annyira

És ezekben a ruhákban már az sem tűnik fel, hogy mennyire durván és lehetetlenül nagy feneke van.

De ez még nem minden. Mert Nicki Minaj nem csak a külsején és a ruhatárán változtatott, hanem egy kicsit a zenéjén is. Legújabb videóklipjében ugyanis már inkább énekel, mint keménykedve rappel, és gyanús, hogy ezzel a dívává válás a terve, mert rájött, hogy jobb lesz, ha a világ nem úgy emlékszik majd rá, mint egy újabb, elcseszett Lil Kimre.

Lehet-e díva Nicki Minajból?

  • 507
    Miért ne lehetne? Már el is kezdte a díváskodást
  • 161
    Nicki Minaj Nicki Minaj marad örökké. A dívaság nem neki való.
  • 55
    Esélytelen. Ezzel csak felhívja magára a figyelmet, aztán folytatja ugyanazt, mint régen

Szóval fel kell tennünk a kérdést, hogy ön szerint sikerül-e Nicki Minajnak dívává válnia, és kivakarnia magát abból a skatulyából, hogy ő csak egy medence szélén pucsító, színes parókás, nagyszájú és hangos rappernő. Szavazzon!