horoszkóp

Íme a hat legszexibb földönkívüli

2014.06.21. 18:25

Hogy ne csak E.T. jusson mindenkinek egyből az eszébe, ha filmes földönkívüliekről esik szó, összegyűjtöttük a legdögösebb űrbéli lényeket. Kim Basinger mellett Scarlett Johansson is játszott már hasonló szerepet, döntse el, hogy az alábbiak közül ki volt a legszexibb!

Kim Basinger - Marslakó a mostohám

Az egyik legismertebb női földönkívüli alak minden bizonnyal az 1988-as Marslakó a mostohám című film szereplője, Kim Basinger (Celeste), akit azért küldenek a Földre, mert egy özvegy csillagász a kutatásaival veszélyezteti egy távoli űrbéli nép életét. A vége persze egy nagy szerelem lesz a történetnek, az idegen világból érkezett nő pedig hamar megfeledkezik küldetéséről. 

kim basinger

Lara Flynn Boyle - Men in Black - Sötét zsaruk 2

Lara Flynn Boyle karaktere a Men in Black – Sötét zsaruk 2-ben egyáltalán nem baráti szándékkal érkezett a Földre a film forgatókönyve szerint. Serleena egy dögös, ám iszonyúan gonosz űrlény, akinek ujjai kígyóvá tudnak változni és bárkit képesek megfojtani. 

Milla Jovovich - Ötödik elem

Az Ötödik elem nagykövete, Milla Jovovich épp Bruce Willis taxijába pottyan, ezzel pedig kezdetét veszi egy könnyed hangulatú, 1997-es sci-fi akciófilm. A földönkívüli karaktert Luc Besson rendező a feleségére szabta, abban az évben házasodtak ugyanis össze, úgyhogy jó kis ajándék volt ez Jovovichnak, akit alig takar valami anyag a filmben. 

Natasha Henstridge - A lény

Roger Donaldson 1995-ös sci-fi-thrillerjében tudósok titkos kísérleteket végeznek el egy földönkívüli lényen, ami elszabadul és női alakot ölt. Halál és pusztítás jár a nyomában. A lényt Silnek nevezte el Fitch, a tudós, és Natasha Henstridge játssza.

Scarlett Johansson - Under the Skin

A Michael Faber regényén alapuló sci-fiben Scarlett Johansson egy földi nő (Laura) testébe bújt hipnotizáló űrlényt játszik, aki kietlen vidékeken csábítja el a férfiakat, majd megöli őket. „Ő egy halálos és hatékony lény, aki megállíhatatlan, de megváltoztatja a Föld bonyolultsága és az élet szépsége" – nyilatkozta korábban az Under the Skin című filmről a színésznő. 

Tahnee Welch Kitty - Selyemgubó

Az 1985-ben készült Selyemgumó című vígjátékban Tahnee Welch  játssza a dögös földönkívüli (Kitty) nő szerepét. A béke bolygójáról jött lénynek az a szerepe a forgatókönyv szerint, hogy elcsavarja Steve Guttenberg fejét egy forró medencés jelenetben.