Összegyűjtöttük minden idők legerotikusabb, szóló zuhanyjeleneteit, ön pedig szavazza meg, melyik a kedvence! Öt pontot adjon annak, akit a legszexibbnek tart! Angelina Jolie vagy Jessica Alba lesz az?

Angelina Jolie

A filmtörténelem egyik legszexibb zuhanyzós jelenete Angelina Jolie nevéhez fűződik, aki a legelső Tomb Raider filmben frissíti fel testét a vízsugár alatt. A 2001-es produkcióban Jolie Lara Croft karaktereként tusol, egy kicsit se villant, mégis erotikus. 

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt a 2005-ben készült sorozatban, a Szellemekkel suttogó című produkcióban szerepel a zuhany alatt. A főhősnő Melinda Gordont egy szellem ijeszti meg, miközben a csaj ereszti magára a vizet, a jelenet egyszerre rémisztő, izgalmas és szexi. 

Jessica Alba

Nem semmi Jessica Alba sem a Szem című, 2008-ban forgatott thrillerben: a színésznő a szerep kedvéért teljes egészében megmutatta magát meztelenül, igaz, csak pár pillanat erejéig, de az alábbi videónak hála hosszasan szemügyre veheti zuhanyzás közben. 

Kate Beckinsale

2009-ben a Vakító fehérség című krimi zuhanyzós jelenete vetkőzéssel kezdődik, Kate Beckinsale tusolásának pedig megadják a módját a filmben: lágy, erotikus zenére mozog a színésznő a forró gőzben. 

Susan Ward és Leila Arcieri

A Vad vágyak 2-ben Susan Ward és Leila Arcieri szexi, bikinis zuhanyzását élvezhetik a nézők. Ez a jelenet kicsit eltér a megszokottól, hiszen nem egy fürdőszobában forgatták, a két színésznő a tengerparti zuhany alatt mossa le magáról a sós vizet a 2004-es filmben.