A színész és menyasszonya, Amal Alamuddin egy ideje már Clooney óriási, fényűző olaszországi villájában nyaralnak, és nem volt kedvük kimozdulni. Úgyhogy a színész odareptette jövendőbeli anyósát, ugyanis még nem ismerték egymást.

Mire jó egy harminc hálószobás, 25 millió font (9,5 milliárd forint) értékű, tóparti, olaszországi villa? A Daily Mail szerint arra, hogy George Clooney megismerkedjen benne jövendőbelije édesanyjával. A színész és menyasszonya, Amal Alamuddin jogász néhány hete üdülnek Clooney villájában a Comói-tónál, és mivel épeszű ember nem mozdulna ki onnan, hacsak nem életbevágóan fontos, a színész odareptette magukhoz Baria Alamuddint, aki nemsokára az anyósa lesz. Lapértesülések szerint minden jelenlévő remekül érezte magát a találkozón, amely a People szerint mindössze egyetlen napig tartott - a kedves mama már másnap távozott. 

Clooney anyja, a 74 éves Nina néni már többször találkozott Amal Alamuddinnal. „Mondhatjuk, hogy végtelenül boldog vagyok. Amal egy csodás lány. Nagyon tetszik nekem” – mondta róla korábban. Szóval a pofavizit minden irányba remekül sikerült. De a pofavizitet megelőző időszak is kellemesen alakulhatott, hiszen a jegyespár szemtanúk szerint hetek óta kéz a kézben, mosolyogva mászkál a környéken. Amelyet alábbi galériánkban megmutatunk, csak győzze kattintani.

Akkor most ki kicsoda?

A nőnek, aki elmondhatja magáról, hogy már két hónapja George Clooney menyasszonya (és ez szeptemberig így is lesz), egy lánytestvére, és két fivére van. Róluk mondjuk pont nem tudjuk, hogy mivel foglalkoznak, de Baria Alamuddinról igen: az egyik legfontosabb arab nyelvű újság, az Al-Hayat külpolitikai szerkesztője, a közel-keleti ügyek szakértőjeként többször szerepelt a CNN, az Al-Jazeera, a BBC és a Sky News műsoraiban. Ő beszélt utoljára Indira Gandhival, de készített interjút Hoszni Mubarakkal, Tony Blairrel és Margaret Thatcherrel is. Családjuk libanoni, annak idején a polgárháború miatt költöztek Nagy-Britanniába. 

Alább pedig megnézheti, hol van a Comói-tó.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!