Néhány héttel azután, hogy Katie Cleary modell Leonardo DiCaprióval bulizott egy jót Cannes-ban, a modell férje, Andrew Stern öngyilkos lett. Az öngyilkosság hátterében Stern pénzügyi problémái állhatnak, és az, hogy felesége, akivel éppen válófélben volt nagyon felzaklatta a viselkedésével. Cleary szerint a bulizásnak semmi köze férje öngyilkosságához, a férj barátai szerint viszont nem erről van szó.

Andrew Stern, a nem túl ismert modell, Katie Cleary férje néhány nappal ezelőtt fejbe lőtte magát egy lőtéren a San Fernando völgyben – írja a TMZ. Az öngyilkosság hátterében az állhat, hogy Sternnek anyagi gondjai voltak, valamint modell felesége is megkeserítette az életét.

Az eset néhány héttel azután történt, hogy Cleary elég nagyot bulizott Cannes-ban Leonardo DiCaprióval, valamint Adrian Grenier-vel, aki a Törtetők című sorozatból és Az ördög Pradat visel című filmből lehet ismerni.

Cleary ügynöke azt mondta a TMZ-nek, hogy az öngyilkosságnak semmi köze sincs ahhoz, hogy a modell a két színésszel bulizott Cannes-ban, ráadásul Cleary és Stern már hónapok óta nem voltak hivatalosan együtt, Stern áprilisban még a valókeresetet is beadta. Az ügynök azt mondta a lapnak, hogy Cleary és Stern megbeszélték a képeket, nem volt köztük fesztültség emiatt.

Ráadásul Cleary és DiCaprio sosem találkoztak egymással korábban, Cleary azt mondja, csak munkáról beszéltek, amikor azok a képek készültek róluk, amikor egymás füléhez hajolva beszélgetnek. Mindketten ugyanannak, az állatvédelmi alapítványnak segítenek, erről beszélgettek. A szemtanúk szerint külön távoztak a szórakozóhelyről.

Stern ismerősei szerint viszont nagyon is köze van az öngyilkosságnak a bulizáshoz, és az elkészült képekhez. Az ismerősök szerint ugyanis Stern nagyon szerette a feleségét, viszont azért adta be a válókeresetet, mert nem tudta már elvilselni azt a megaláztatást, amit a felesége okozott neki azzal, hogy mindig celebek között próbált elvegyülni, flörtölni velük, úgy érezte, őt semmibe veszi.

Azt Stern ismerősei is elismerték viszont, hogy az érzelmi megterhelésen felül Stern hajlamos volt a depresszióra, valamint pénzügyi problémái is voltak.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!