Szereti a szőkéket, főleg ha látni a mellüket is, de már baromira unja Kate Uptont? Akkor most nagyon boldoggá tesszük önt, mert bemutatjuk Genevieve Mortont, aki gyakorlatilag az új Kate Upton. Szőke, van melle, kiteszi, sőt vetkőzik is, és ugyanúgy szerepelt már a Sports Illustrated címlapján, mint husibb kolléganője. Kell ennél több?

Jó lesz, ha megjegyzi Genevieve Morton nevét, vagy legalább azt, hogy hogy néz ki a bájos kis arca, vagy a még bájosabb melle. Ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy ő lesz az új Kate Upton, és mostantól mindenhol az ő mellét láthatjuk majd.

A Dél-afrikai modell Uptonhoz hasonlóan feszített már a Sports Illustrated címlapján, most pedig a Nathan Paul márka fürdőruháit promózzák vele, illetve melleivel. De Morton szerencsére nem csak reklámokban feszít bugyikákban, hanem instagramján is, ahol ilyen csodás videókat lehet találni róla:

És ha ez a videó sem győzte meg önt, akkor nézze meg az alábbi galériát, amiben garantáltan izgalmas fotókat láthat Genevieve Mortonról.