Megvan, hogy a kétezres évek két bulikirálynője, vagyis Paris Hilton és Nicole Richie mennyire istentelenül ízléstelenek voltak? Paris Hilton kínos pillanatait egyszer már összeszedtük, de most, hogy Nicole Richie egy interjúban arról beszélt, hogy még szerinte is kínos visszanézni a tíz évvel ezelőtt képekre, muszáj volt rajta is röhögnünk egy kicsit.

A kétezres évek egyik nagy celebnője, Nicole Richie a People magazinnak beszélt arról nemrég egy interjúban, hogy mindig úgy öltözik fel, ahogy épp a kedve tartja, még akkor is, ha tudja, hogy később visszanézve nem mindig fogja az adott ruhákat jó választásnak látni.

„Olyan nincs, hogy visszanézed magad, és mondjuk bármelyik tíz évvel ezelőtti fotódra azt mondod, hogy »Minden amit felvettem, az jó, és semmi kínos nincs bennük Igenis kínosan fogod magad érezni, de ez az egész a kísérletezésről szól, meg arról, hogy az ember jól érezze magát, miközben tudja, hogy tök mindegy mit csinál, később úgyis kínos lesz."

Ezek szerint Nicole Richie állandóan kínosan érzi magát, ha régi fotókat lát magáról, ugyanis a celebnő igencsak prosztó ruhákat húzott magára a kétezres években. Most meg is mutatunk párat, hogy ön is jól szórakozzon.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

És így néz ki Nicole Richie most:

Kicsit összeszedettebb a vékonysága és a lila haja ellenére is. Bár lehet, hogy egy újabb tíz év múlva már ez is igencsak kínos lesz.