Keira Knightley-t saját bevallása szerint sokszor tévesztik össze más híres celebnőkkel. De az egyik legdurvább az volt, mikor összetévesztették Britney Spears-szel. Ha esetleg ön se tud különbséget tenni a brit színésznő és az amerikai énekesnő közt, most segítünk.
 

A Jezebelen találtunk egy videót, amelyben Keira Knightley (Graham Norton talkshowjában), arról beszél, hogy már többször összetévesztették más híres nőkkel. Például Natalie Portmannel – akire tényleg hasonlít is kicsit, ha hunyorgunk egyet – vagy Kate Winslettel. De a legdurvább az volt, mikor azt hitték, hogy Britney Spears. És a színésznő állítása szerint nem csupán egyszer történt meg, hogy összetévesztették az amerikai – és általában szőke – énekesnővel, hanem HÁROMSZOR.

De hát ki az, illetve kik azok, akik képesek összetéveszteni egy törékeny, barna hajú, brit színésznőt egy közel sem törékeny, szőke, amerikai énekesnővel? Ha ön is közéjük tartozik, most segítünk, és felhozunk gyorsan 8 példát arra, hogy mostantól könnyedén meg tudja különböztetni őket.

1. Keira Knightley barna hajú, Britney Spears – általában – szőke

2. Keira Knightley angol, Britney Spears amerikai

3. Keira Knightley-t filmekben láthatja, Britney Spearst videóklipekben

4. Keira Knightley nem tudja rázni magát, Britney Spears igen

5. Keira Knightley baromira vékony, Britney Spears nem

6. Keira Knightley 29 éves, Britney Spears 32 (és negyvennek néz ki)

7. Keira Knightley-nak még nem született gyereke, Britney Spears-nek meg már kettő is

8. Keira Knightley 170 cm magas, Britney Spears 163