A hétvégén megrendezték a BET Awardsot, ahol gyakorlatilag az összes fekete amerikai énekest, színészt, sportolót, és mindenféle szórakoztatóiparban dolgozó embert szoktak díjazni. A díjátadó gálát Los Angelesben tartották, és természetesen mindenki ott volt, aki számít, még Paris Hilton is, aki most kivételesen nem pakolta ki mindenét, ellentétben a többiekkel. Ugyanis ezen a díjátadón annyi mell volt, hogy már azon is elgondolkodtunk, hogy vajon a meghívóban külön kérték-e, hogy brutális dekoltázsban szabad csak megjelenni. Vagy épp nagyon fura szettekben. Mert azok is voltak.

1.

Emlékeznek még Ashantira? A kétezres évek elején népszerű énekesnő úgy néz ki, hogy melleivel térne vissza a köztudatba.

2.

De ugyanígy tenne Faith Evans is, aki a blézere és melltartója közé elfelejtett blúzt venni.

3.

Kanye West exe, Amber Rose egészen visszafogott volt magához képest, de azért megmutatta, hogy bizony neki is van mit kitenni.

4.

Nem, ez a túlsminkelt rém nem Nicole Scherzinger és Kim Kardashian bajszos szerelemgyereke, hanem Kenya Moore, színésznő és modell.

5.

Tatyana Ali énekesnőről nem tudunk sokat, de valószínűleg nem is kell, elég ez a mell-lógatós kép is.

6.

Claudia Jordan neve sem lehet túl ismerős itthon, de ő legalább ízléses dekoltázsban mutatta meg a kötelezőt.

7.

Az ízléses jelzőt viszont nehezen aggathatnánk arra a szettre, amit Gabrielle Union énekesnő viselt a díjátadón. Mégis miért kell egy ilyen ruhához egy ilyen csizmát húzni? MIÉRT?

8.

Paris Hilton is odakeveredett valahogy a BET Awardsra, és megmutatta, hogy 33 éves korára tökéletes díva lett belőle, bolond öregasszonyos napszemüveggel.

9.

Keke Palmer színésznő/énekesnő pedig azt mutatta meg, hogy nem szeret bugyit viselni.

Bizony, itt nincs bugyika. Sehol

10.

És végül nézze meg Pharrell Williamset. Nem lát semmi érdekeset, ugye?

Biztos benne?!

Bizony, az egy Ugg.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!