Az amerikai színész filmes szereplései óta mást sem csinál, csak sajnáltatja, esetenként pedig szétcsapja magát, néha verekszik is. Végre rájött, hogy itt az idő segítséget kérni.

A Daily Mailen olvastuk, hogy a Transformers-filmek főszereplője nemrégiben egy Los Angeles-i alkoholelvonó magánklinikát látogatott meg. A látogatásnak ideje is volt már, mert az elmúlt két hétben úgy szétcsapta magát, hogy még le is tartóztatták.

Ha véletlenül lemaradt volna a 28 éves színész New York-i ámokfutásáról, mert épp annak kiolvashatatlan nevével bíbelődött, elmondjuk, mi történt:

Az x17 fotósai, akik a színészt otthonától egészen a klinika épületéig követték, arról számoltak be, hogy LaBeouf még a saját sofőrjével sem kommunikált útközben, és bár látszott rajta, hogy tudja, kötelessége jó útra térni, azért elég morcos volt. 

Egyébként hiába tanúsít alázatot a világot túl szűknek érző színész a magánklinika meglátogatásával, azért július 24-én még a bíróság színe elé járulva kell felelnie a New Yorkban történt rendbontás miatt.