Összegyűjtöttük, hogy a hazai celebek hogyan reagáltak a kedd esti brazil-német focimeccsre, vagyis a brazilok csúfos kikapására. Az 1:7-es eredményen a legtöbben könnyesre röhögték magukat, naná, hogy hirtelen nagy szurkolótábora lett a németeknek.

„Ez most komoly?" – röhögött Hajdú Péter a vélhetően sokadik gól után az idővonalán, miután egy korábbi posztban tudtára adta mindenkinek, hogy ő is Németországnak szurkol. A producer végül az alábbi videót posztolta a Facebookra:

A nagy focirajongó VV Aurelio is folyamatosan kommentálta az eseményeket az oldalán: „0-6 , lehet túl sok tésztát ettek a Brazilok. Ha valaki még emlékszik Mexicóra...", majd a hetedik gólnál megjegyezte: „Ez még gombócból is sok." Az egykori villalakó végül becsületgólnak nevezte a brazilok egyetlen találatát. 

Nem rejtette véka alá a véleményét Dopeman sem: "A németek utoljára Lengyelországot rohanták így le 1939-ben... A közvetítés támogatója a Prostamol Uno, hogy a sört ne csak igyuk, hanem ki is tudjuk pisilni..." – írta a rapper, aki haverjai társaságában, Dunakeszin nézte a közvetítést egy kis jakuzzizás után. 

Mindeközben Berki Krisztián, a Fradi egykori vezére magasról tett a Brazília–Németország összecsapásra, inkább a siófoki meccsel volt elfoglalva kislánya, Zselyke társaságában. Győztek is. 

Az ugyan nem derült ki, hogy VV Béci kinek drukkolt, mindenesetre az exvillalakó eléggé rácsodálkozott a brazilok játékszínvonalára. "7 nuuuuuul h a kibebaszottkurvaeletbeeeeeée??????!" – akadt ki a hivatalos oldalán, majd egy mémmel rukkolt elő: 

Dukai Gergő szerint egyébként a németeknek egyszerűen csak szerencséjük volt, Németh Kristóf, a Barátok közt egykori Kertész Gézája pedig egy cuki képpel örvendeztette meg rajongóit: