A jóképű színész épp álmai asszonyát keresgéli, és felfedezni vélte ideálját a Modern család sztárjában. Nyilvánosan csöpögött egyet, mi ezért megpróbáltunk ráérezni ennek a lehetséges kapcsolatnak az előnyeire. Nem volt nehéz.

Joe Manganiello a Female First értesülései szerint egyáltalán nem titkolja, hogy teljesen rákattant Sofia Vergarára, és nagyon szeretne randizni vele. A 42 éves színésznő álláspontja egyelőre nem ismert, de vannak erős érvek amellett, hogy ez a kapcsolat szárba szökkenjen.

1. A True Blood és a Magic Mike 37 éves sztárja épp az igazit keresi. „Akkor érzem jól magam igazán, amikor van valaki, aki mellett felébredhetek, és akihez hazajöhetek. Tudom, hogy valahol vár rám.” – nyilatkozta Manganiello, és mi más feledtetné felbontott eljegyzését a kolumbiai színésznővel, mint egy újabb fehér lovas jelentkező? Főleg egy ilyen:

2. Ha már eljegyzés: már csak azért is jó lenne, ha Vergara esélyt adna Manganiellonak, hogy kicsit pofára ejtse egykori vőlegényét, aki ugyan 2012-ben megkérte a kezét, de az esküvőből idén májusra inkább szakítás lett. Milyen pasi az, aki két év eljegyzés után hagy elmenni egy ilyen nőt? Igaz, Nick Loeb most nagyon teper, hogy visszaszerezze a színésznőt, de egyelőre nem sok sikerrel.

4. Ha esetleg nem éreznék még a különbséget:

3. Ez a kapcsolat maga lenne a Szenvedélyek viharában. Manganiello kijelentette, hogy forróvérű, tüzes nőt akar, ráadásul odavan a latinos formákért, amikben Vergara bővelkedik, ezért is tartja ideális feleségjelöltnek. A szicíliai származású macsó és a kolumbiai dög kölcsönhatása olyan hormonális hullámokat vetne, ami jelentősen megemelné a kollektív tudatalatti szexuális töltetét, és ez az egész világnak jót tenne.

5. Az utolsó, de nem kevésbé jelentéktelen indok, hogy egy szép férfi és egy szép nő nem csak gyönyörűen mutat együtt, de képzeljék csak el, milyen bájos és gyönyörű gyerekek születnének ezeknek a genetikai állományoknak a keveredéséből.