Lewis Hamilton Forma-1-es pilóta barátnője és az amerikai X Factor egykori zsűritagja, Nicole Scherzinger egy hosszú interjúban vallott arról, hogy milyen terápiákra van szüksége ahhoz, hogy ne bolonduljon meg teljesen. Mindenkinek azt tanácsolja, hogy vállalják fel, ha segítségre van szükségük, nincs abban semmi szégyellnivaló.

Nicole Scherzingerrel a Mirror újságírója készített inertjút a brit Forma-1-es futam után, amit az amerikai X Factor egykori zsűritagjának a barátja, Lewis Hamilton nyert meg. Az interjút érdemes végigolvasni, mert nagyon szórakoztató, hogy az újságíró gyakorlatilag beleszeret Scherzingerbe, de legalábbis bálványként tekint rá, és ezt nem is titkolja túlságosan, sőt.

Alább azért összefoglaljuk az ömlengésen túli lényeget a cikkből.

„Volt már a múltban pszichiáterem, életvezetési tanácsadóm, saját lelki pásztorom, sok terápiát kipróbáltam. Először fura, úgy érzed, a magánéletedben turkálnak, aztán elkezdesz magadról beszélni, olyan sokat, hogy valószínűleg csak forgatják a szemeiket, hogy folyamatosan szövegelsz. Jó dolog kibeszélni magadból mindent, ami nyomaszt, rendezni a soraidat egy kicsit, és tisztában lenni azzal, hogy milyen minták alapján működsz, mik a rossz szokásaid. Ha tisztában vagy a hibáiddal, akkor meg tudsz változni, tovább tudsz lépni, nem követed el többé ugyanazt a hülyeséget. Ha nem adod ki magadból, akkor akkor ezek a démonok ott maradnak benned, belülről marnak szét. Ellopják az életed. Fontos, hogy jobb emberré akarj válni, hogy fejlődni akarj. Kell, hogy jobb életet akarj, hogy legyen célja az életednek, hogy ne félj megvalósítani az álmaid, hogy a legjobb legyél abban, amit csinálsz... Az én utam még alakulóban van” – adott elő hatásos beszédet Nicole Scherzinger a Mirror újságírójának.

Neki jelenleg egyébként egy segítője van, akivel viszont a legváratlanabb pillanatokban szokott beszélni, akitől bármikor tanácsot kérhet. Saját lelki pásztora van, aki egy csomószor csak Skype-on szokott megkeresni. „Gyakrabban kéne vele beszélnem, de a legtöbbször már csak az utolsó pillanatban hívom fel, hogy „Úristen! Annyi minden kavarog a fejemben! Szükségem van egy kis iránymutatásra!”. Jó, ha az embernek mutatnak perspektívát, ha kap néhány tanácsot, ha egy kicsit leveszik a válláról a terhet... és valaki olyannal tud beszélni, aki teljesen érdekek nélkül segít” – mondta Scherzinger.

Ő személy szerint egy saját lelki pásztorban találta meg a boldoguláshoz, a kiegyensúlyozott személyiséghez vezető utat, de azt mondja, mindenkinek magának kell rájönnie, hogy mi neki a legmegfelelőbb. Mivel a családjávan van lelki pásztor, és ő maga is erősen vallásos neveltetést kapott, így egyértelmű volt, hogy ebben az irányban keres magának terapeutát.

„Nekem ez segített, de ez mindenkinek a saját feladata. A gyónás is segít, mert van Istennel egy spirituális kapcsolatom. Másnak a meditáció hatásos, megint másoknak az imák, de a katolikus gyökereim miatt úgy érzem, rólam a terhet a gyónás veszi le. Jó megbocsátást kérni és megbocsátani” – mondta.