Ha egyszer Hollywood kitermel egy pletykát, azt nehezen ereszti, főleg hogy ezek az állítólagos kavarások sokszor önbeteljesítő jóslatként manifesztálódnak. Katy Perry és Robert Pattinson is egyre erőtlenebbül hajtogatja a „mi csak barátok vagyunk” szlogent, bár az énekesnő szerint erre szagos bizonyíték is van.

Az tény, hogy az énekesnő és a színész évek óta közeli barátok, ám az utóbbi időben egyre többször tűnik úgy, mintha ebben a kapcsolatban extrák is lennének. Legutóbb Pattinson új filmje, a The Rover bemutatójának afterpartiján bulizgattak önfeledten egymás karjaiban, és egy szemtanú szerint Pattinson egész este Perryt csókolgatta, írja a Daily Mail.

Ha ez még nem lenne elég, egy másik bennfentes (szerencsére ezeken a partikat mindig szemtanúknak rendezik) szerint durván flörtöltek egymással, írja a PageSix.

„Robert a bárpulthoz sétált egy barátjával, ahol azt mondta 'annyira kiba..ott dögös' és Katy irányba bólintott” – részletezte a további eseményeket az illető.

A románcra azért egyelőre ennél több bizonyíték nem nagyon van, bár tény, hogy amióta a színész Los Angelesbe költözött, elég sokat lógnak együtt, ráadásul igazi jó barátok lévén egymás vállán sírták ki magukból Kristen Stewartot és Russell Brandet.

Tavaly ugyan váratlanul nagy izgalmakat okoztak a násznépnek egy esküvői próbát egy ranchon Montecitóban, ám azon kívül, hogy nagy egyetértésben egymás mellett üldögéltek, és figyelték az eseményeket, a nyilatkozó szemtanú semmilyen párra utaló magatartást nem figyelt meg részükről.

Aztán van itt ez a karaoke videó, ami valamiért mindig előkerül, ha a páros kapcsolata a téma, és bár a nyilvánvalóan részeg énekesnő egy ponton valóban a szintén nem szomjas színész ölébe ül, a jelenet maximum arra ad magyarázatot, miért nem láttuk még eddig zenés filmben Pattinsont.

Van olyan felvétel is, ahol épp elhagynak egy szórakozóhelyet, sőt, áprilisban a Coachellán állítólag kézen fogva mulatoztak, sőt csókolóztak is. Sajnos ez is csak egy szemtanú retinájába égett bele, nem pedig egy digitális adathordozóra.

Mindeközben Pattinson álltólag a 22 éves modellel, Imoger Kerrel jár, Perry nehezen követhető szerelmi életének átmeneti állomása pedig a DJ és zenei producer Diplo.

Még ha Pattinson valóban dögösnek is tartja, az énekesnő minden alkalommal vehemensen tagadja, hogy ez a dolog közöttük túlmutatna a barátságon, sőt, néha kicsit a szükségesnél több információt is szolgáltat. Például a következőt mondta az Elle magazinnak.

„Oké, akkor jöjjön egy bizonyíték arra, hogy soha semmi nem volt köztünk Robert Pattinsonnal...Én fingok előtte. Igen, rendesen fingok, pedig ezt soha nem teszem olyan férfiak előtt, akikkel járok.”

Köszönjük Katy!