A PETA már nem egyszer kért már meg nagyon jó nőket arra, hogy kampányoljanak az állatok leölése ellen. Mi most összegyűjtöttünk pár ilyen esetet, mert a meztelenkedő és kedves célért küzdő jó nőkből sosem elég.

Courtney Stodden

A celebnő, aki 19 évesen már túl van egy váláson is, nemrég vega hotdogokat osztogatott a PETA kedvéért, provokálva a közelgő, állítólag nemzetközi hot dog nap szervezőit és résztvevőit. Stodden már tavaly is osztogatott hotdogokat, de akkor még egy kicsit erősebb sminkben, most talán csak nem akarta elmaszatolni a rúzsát.

Pamela Anderson

Ha ön eddig kő alatt élt, és nem ismeri Pamela Andersont, elmondjuk, hogy ő egy nagyon , aki a Baywatch-ban játszott, és rendszeresen működik együtt ezzel az állatvédő szervezettel, itt például elég jól vetkőzik le. Itt pedig nagyon aranyosan ölelget egy cápát:

Kelly Brook

A kígyóbőrbe öltözött Kelly Brook kampányfotója megtévesztően sugallja az érzetet, hogy az angol modell szégyenlős vagy önbizalomhiányos, pedig ez nem igaz, sőt, kifejezetten imádja a hurkáit (értik, állatvédelem, hurkák, mókás ellentét, nevetés), de ha ön inkább csak megnézne pár nem kifejezetten állatvédő, de ennél kicsit jobban sikerült képet a modellről, kattintson!

Joss Stone

Az állatgyilkosság ellen kampányoló szép nők fotóinak élvezetét talán kicsit lelombozza, de úgy érezzük, kénytelenek vagyunk egy ilyen téma végén egy állatvédő kampány jellegére hajazó rideg és morbid tényt megosztani olvasóinkkal: ebben a képben sajnos nem az az a legizgalmasabb, mennyi mindent mutat meg nekünk az énekesnő magából, hanem az a gondolat, hogy amíg állatok meggyilkolása ellen kampányolt, két évvel később valóban nem is állatokat, hanem őt akarta megölni valaki, szerencsére sikertelenül.

További szép napot!

Ön szavakat kíván használni, hogy reagáljon a fentiekre? Nosza!

Kövessen minket a Facebookon is!