Összegyűjtöttük azokat a meztelen jeleneteket, amikben a színésznők sunái is teljes mértékben láthatóak. Döntse el, melyik puncivillantás a legjobb! Kate Winslet szőrös muffja vagy Rosario Dawson borotváltja a nyerő? 10 pontot adjon kedvencének!

Eva Green - Álmodozók

A most 34 éves francia színésznő az Álmodozók című filmdrámában vetkőzött teljesen meztelenre, a kamera ráadásul tetőtől talpig, közelről is megörökítette a pillanatot az utókor számára. Így történt, hogy Eva Green borotválatlan punciját az nézők egyenesen az arcukba kapták, de ez ellen persze senkinek nincsen kifogása, lévén, a világ egyik legszebb színésznőjéről van szó.

Kate Winslet - A felolvasó

Kate Winslet 2008-ban, A felolvasó című produkcióban villantott sunát, ami alaposan a retinánkba égett. A színésznő a forgatókönyv szerint egy tinédzser fiút csábít el, ennek köszönhető az explicit részlet. 

Laura Linney - Gubancos élet

Igazi klasszikus Laura Linney pucérkoása a Gubancos életben: a most 50 éves amerikai színésznő és énekes 14 évvel ezelőtt mutatta meg vöröses szeméremszőrzettel fedett punciját. Rob Morrow volt többek között a szerencsés, aki ezt élőben láthatta a forgatáson. 

Maggie Gyllenhaal - A titkárnő

A titkárnő című filmben Maggie Gyllenhaal igencsak erotikus jelenetekben bővelkedő szerepet kapott, de nem látszik rajta, hogy zavarba jött volna a feladattól. Karaktere egy depressziós titkárnő, aki viszonyt kezd főnökével. Naná, hogy itt is villan a punci. 

Marion Cotillard - Búcsúdal

Ismét egy francia puncivillantó: Marion Cotillard. Az Oscar-díjas színésznőnek a Búcsúdal című filmben volt egy szexjelenete, ami közben meg kellett mutatnia az egész meztelen testét.  Cotilard-ot egyébként 2012-ben a magyar Periodika Magazin olvasói a világ legszexisebb nőjének választották.[

Mimi Rogers - Titkos ajtó

Mimi Rogers MILF-ként, A titkos ajtóban dobálta le a ruháit 2004-ben. Az 58 éves színésznő számára persze nem volt újdonság a meztelenkedés, korábban a Playboynak is megmutatta, hogy nincs miért szégyellősködnie. 

Monica Bellucci - Maléna

Gyönyörű jelenete van a Maléna című olasz-amerikai filmdrámában Monica Belluccinak is, aki a 14 évvel ezelőtt készült produkcióban szintén egy tinédzser fiút boldogít a szőrös sunájának látványával. 

Noomi Rapace - Daisy Diamond

Sajnos Noomi Rapace punciját nem éppen szép körítéssel tekinthetik meg a nézők. A svéd színésznő a Daisy Diamond című dán filmdrámában egy kemény szexjelenet közben villant, a nyers, durva szexből egyébként van bőven a produkcióban. 

Rachel Weisz - Lopott szépség

Rachel Weisz már kissé szemérmesebb volt, amikor bevállalta az önkitárulkozást: a 44 éves színésznő a Lopott szépségben csak egy kis részletet villantott a puncijából, vagyis leginkább a punciszőréből. De így is tökéletes a látvány. 

Rosario Dawson - Transz

És végezetül egy csupasz punci is becsúszott a listára: Rosario Dawsoné, aki a Transz című filmben sétált oda meztelenül filmbéli partneréhez.