Összegyűjtöttük a televíziós sorozatok legszexibb férfi orvosait, ön pedig voksoljon arra, akit a legdögösebbnek tart! A szubjektív listánkban szerepel Dr. House, Doug Ross és még páran mások, kíváncsian várjuk a szavazás végeredményét.

Eric Foreman - Dr. House

Eric Foreman (Omar Hashim Epps) karakterében Gregory House méltó ellenfélre talált a Dr. House című amerikai sorozatban. Dr. Foreman csaknem olyan bunkó és kimért, mint mestere, mindemellett ő is megmutatta már sokszor a jobbik oldalát. 

Derek Shepherd - A Grace klinika

A Grace klinika című televízió is kitermelt tucatnyi szexi pasit, köztük például Derek Christopher Shepherd sebészt (Patrick Dempsey), aki a tipikus herceg megtestesítője. Ő az, akiről minden lány álmodik, akibe a női nézők egyből belezúgnak, és ahogyan a forgatókönyvben is történik: minden ballépését és rossz döntését megbocsátják neki. 

Doug Ross - Vészhelyzet

Hasonló karakter a George Clooney által játszott Dr. Doug Ross is a Vészhelyzetből: ő az igazi sármőr a kórházban, akinek az összes kolléganője meglehetne. A szoknyapecér Ross mindemellett egy igazi hős, aki elkötelezte magát az orvostudomány és a gyermekek mellett, nem számít neki, milyen következményekkel jár, ha felrúgja a szabályokat, csak hogy segíthessen. 

Gregory House - Dr. House

A Dr. House címszereplője, Gregory House (Hugh Laurie) karaktere embergyűlölő, cinikus, önimádó, zsarnok, szociopata, zsugori és goromba fráter, aki a szarkasztikus humora miatt mégis a női nézők nagy kedvence lett már az első epizód után. A sánta dokinak több nőügye is napvilágot lát a sorozatban, szíve mégis csak egyvalakiért dobog, a főnökéért. 

Jack Shephard - Lost

Jack Shephard (Matthew Fox) a mi kakukktojásunk, hiszen ez a doki nem egy orvosi sorozatban szerepelt, hanem a Lost című kalandsorozatban. A gerincsebésznek mégis a listánkon a helye, hiszen ha épp nem szívdöglesztően jópasiként tetszeleg a szigeten, akkor életeket ment, gyógyít. 

Luka Kovac - Vészhelyzet

Dr. Luka Kovac (Goran Visnjic) Dr. Ross távozását követően került a Vészhelyzetbe – kellett egy újabb jó pasi, aki a televízió elé szögeli a nőket. A szexi doki a horvátországi háborúban veszítette el csecsemő fiát, feleségét és lányát, ami miatt folyamatos bűntudat gyötri. Emiatt érezheti úgy minden lány, hogy ezt a férfit meg kell menteni, meg kell vigasztalni. 

Mark Sloan - A Grace klinika

Derek Shepherd mellett a másik jó pasi a Grace klinikából Mark Sloan (Eric Dane), akinek szinte minden nővel volt már viszonya a sorozatban. A szexi plasztikai sebész eleinte csak mellékszereplőként szerepelt a képernyőn, ám karaktere annyira érdekes volt, hogy rövid időn belül főszereplővé vált. 

Ray Barnett - Vészhelyzet

Dr. Ray Barnett (Shane West) egyszer orvosi köpenyt húz magára, máskor pedig rockzenészként indul neki az éjszakának a Vészhelyzetben. A szívtiprót a sorozatban elüti egy teherautó, miközben részegen hazafelé tart egy bárból, és a forgatókönyv szerint olyan súlyosan megsérül, hogy amputálni kell a lábait. Később visszaér a képernyőre, és kiderül, fogyatékkal élők fizikai rehabilitációja területén dolgozik.