Kulcsár Edina Xboxot szeretne adni a gyermekklinika lakóinak, természetesen a köztudatban szeretne maradni, és ameddig nem volt pasija, nem így nézett ki.

„Nem tudom még megmondani, milyen érzés megnyerni egy szépségversenyt, mert egyszerűen nem fogtam még fel” – mondta a Velvetnek Kulcsár Edina, akivel alig egy órával azután beszélgettünk egy gyorsat, hogy megnyerte volna a Magyarország Szépe szépségversenyt. Mint tényleg meglepett nő, elmondása szerint nem állt össze a fejében, mit fog kezdeni a győzelmével, de az biztos, hogy a köztudatban szeretne maradni. „A tábor alatt meglátogattuk a Tűzoltó utcai gyerekklinikát, hozzájuk el szeretnék még menni, amit van rá alkalmam. A párom mondta is, hogy szeretne oda vásárolni egy Xboxot, hogy elüssék ott az időt. Sajnos máshogy nem tudunk nekik segíteni” – vázolta fel karitatív terveit a 23 éves győztes.

Ahogy arra a beszélgetésben is utalt, elég kevés esélye van rá Magyarország férfijainak, hogy meghódítsák Kulcsár Edinát, mivel foglalt, ráadásul elég stabilan. „Ő egy felnőtt férfi, jól kezeli a mostani helyzetet. Azt is ígérte, hogy nem lesz féltékeny, és ha megnéz valaki, akkor büszke lesz rám. Ezt vállalta azzal, hogy én ide jelentkezhettem. Amúgy is sokat segített, ha ő nem lenne, akkor én nem állnék most itt. Több mint négy éve vagyunk együtt, és ezalatt nagy változásokon mentem keresztül. Régebben nem így néztem ki, most látszik rajtam, hogy boldog vagyok” – hálálkodott az ismeretlen úriembernek.

Természetesen rákérdeztünk arra is, mi volt számára a legemlékezetesebb a húsz napig tartó táborból, ahol a döntősök készülhettek a versenyre. „A legrosszabb az volt, hogy sokat rivalizáltak a lányok. Néha engem sem kezeltek jól, és ezt nehéz volt kezelni. Ellenségeket azért nem szereztem, mert ez természetes női dolog, de ez nem volt jó. A legjobb maga a tábor volt, amire örökké emlékezni fogok.”

Kulcsár Edina még nem tervezte el pontosan a jövőjét, de ahogy mindenki, aki valaha is szerepelt tévében, ő sem tartja kizártnak, hogy hosszú távon a médiában helyezkedik el. Természetesen most ezzel nincs is ideje annyit foglalkozni, mivel még előtte áll a verseny megnyerésével együtt járó Miss World, ahol ezúttal Londonban kéne igazolni azt a csak és kizárólag Magyarországon ismerni vélt tényt, hogy a magyar lányok a legszebbek.