Az elmúlt hetek a bimbókról szóltak Spears életében. Többféle variációban is előszeretettel mutogatta ágaskodó melleit. Hol sportolás, hol kávézás közben csodálhattuk meg merev domborulatait. Emlékezzünk meg a csodás pillanatokról!

Talán múlt hét közepére tehető az a dátum, mikor is Spears úgy döntött, hogy az elkövetkezendő napokban jól megmutatja a világnak büszkén meredező idomait. Azóta többféle szettben is megcsodálhattuk az énekesnő melleit, akarva vagy akaratlan majdnem mindig sikerült olyan felsőt választania, amiben főszerepet kaphatnak a bimbók. Azt nem tudni, hogy a 32 éves popdíva direkt vékony melltartókat és pólókat választ-e, vagy hegyes bimbói bármilyen anyagot képesek átdöfni. Az sem kizárt, hogy egyszerűen csak Sharon Stone nyomdokaiba akar lépni, és soha többé nem vesz föl melltartót

Legutóbbi villantását kávévásárlás közben követte el. Ebben még nem is volna semmi szokatlan, a bimbó és a kávé jól megférnek egymás mellett, de az énekesnő egy meglepő szórólappal a kezében fogyasztotta jól megérdemelt jegeskávéját Kaliforniában. A Daily Mail kinagyította az alaposan dokumentált délután fényképeit, és kiderült, hogy Spears feltehetőleg lézeres zsírleszívásra készül. Lehet, hogy vaskos tönklábait unta meg, amik minden egyes rövidgatyás napon oszlopként mélyednek bele a kaliforniai aszfaltba, de az is elképzelhető, hogy más testtáján igazítana egy kicsit. Az a gyanúnk, hogy hamarosan feltűnik majd a változás. 

Hogy véget ért-e az énekesnőnél a bimbóhét nem tudni, még maradt egy kis ideje, hogy újabb merev bimbókkal örvendeztesse meg a nagyvilágot.