A rúdtánc nagyasszonya kilenc év után vált el férjétől, ám sokakkal ellentétben nem játszotta el a hattyú halálát, hanem emelt fővel élte túl a nehézségeket. Ma már jobban néz ki mint valaha, új kapcsolata van, új tervei, és új projektjei. Például fétis-tanfolyamot indított, ahol a nők átélhetik és megtanulhatják az alárendelt- és a dominaszerepet is.

Kilenc év házasság után váltatok el a férjeddel, Ákossal. Nehéz volt meghozni a döntést? Próbáltátok előtte megmenteni a kapcsolatotokat? 

Nagyon nehéz volt meghozni a döntést, igen. Kilenc év hosszú idő, főleg, amikor a pároddal huszonnégy órában együtt vagy, együtt dolgoztok, mindent együtt csináltok. Ez olyan, mint húsz év más kapcsolatokban. Hat hónapon át próbáltam megmenteni a házasságunkat, megadtam a szabadságot, amit kért, és bíztam benne, hogy a távolság és a szabad élet segít majd átgondolni neki, rám van-e szüksége, és a közös életünkre, vagy másra. Amikor valakivel eltávolodtok egymástól, akkor derül ki csak igazán, szükségetek van-e egymásra. És amikor ott van az új élet, amire vágytál, csak te tudod, megérte-e, vagy már másképp döntenél, mert mégsem az, amit vártál, vagy nem ad annyit. 

Melyik az a pont szerinted, amikor azt lehet mondani, ennek nincs értelme tovább, inkább lépjünk, én erre, te meg arra?

Nem szabad rögtön feladni. Mindent meg kell tenni, harcolni, türelemmel kivárni. A házasság nekem szent, nem szabad borítani dolgokat holmi megingások miatt .De ehhez mindkét fél szükséges, és hogy mindent megtegyenek. Ha csak az egyik tesz meg mindent, az kevés. Amikor úgy érzik a felek, már nem tudnak többet tenni, akkor kell továbblépni, ami nehéz és fájdalmas, de onnantól kezdve már nincs értelme harcolni. Mindenki boldog szeretne lenni, és erre törekszünk. Van, amikor egy pár nem ugyanabban az ütemben, vagy irányban fejlődik, emiatt eltávolodnak egymástól az évek során. Van, amikor nem kommunikálnak eleget egymással, nem beszélnek sérelmeikről és arról, mivel elégedetlenek, így a másiknak esélye sincs változtatni. Vagy megváltozik az életszemléletük, céljaik, a fontossági sorrend. Az őszinteség és a bizalom nekem mindennnél fontosabb. Erre kellene épülnie a kapcsolatoknak.

Közös cégetek van, közös munkátok. Annak mi lett a sorsa, a továbbiakban is partnerek maradtok?

Természetesen továbbra is együtt dolgozunk, magánéleti szétválásunk nem befolyásolja a közös munkát, hiszen mindig is remekül tudtunk együtt dolgozni, nagyon hatékonyan, segítve és kiegészítve egymás munkáját.

Hogyan talált rád az új szerelem?

Egy munka kapcsán találkoztunk először.

Milyen változásokat hozott az életedbe? Feltűnő, hogy sokkal aktívabb vagy.

Magánéleti problémáim kivették elég sok erőmet, ezért volt a múlt évben, hogy kevesebbet lehetett hallani rólam. Bár nem adtam fel a munkát és az álmaimat, de nagyon visszavetett az érzelmi válság, és a napi harc, hogy tudjam emelt fővel folytatni, és a rajongók, tanítványok, partnerek ebből a legkevesebbet vegyenek észre. Most, hogy lezárult ez a fejezet az életemben, elengedtem minden sérelmemet, neheztelésemet, haragomat. Tudok megint a céljaimra, álmaimra és a teremtésre fókuszálni, és újra motiváltnak érzem magam. Sok segítséget kaptam a partneremtől és családomtól is szerencsére mindenben, és nagyon jó a csapatom, akik most körülöttem vannak. Az új kapcsolatomban nyugodtabb életet tudok most élni, ráhagyhatom olykor a döntést, ha elbizonytalanodom dolgokban, szakmailag is sok mindenben kapok segítséget, és sokkal racionálisabb és türelmesebb sok helyzetben, mint én. Mindketten nagyon kreatívak vagyunk, ami jól jön a munkában. Én tüzesebb és lobbanékonyabb természet vagyok, ami sokszor jól jön, de bizonyos helyzetekben jobb egy "víz" típusú ember, aki csilapít.

Terveztek gyereket?

Egyenlőre nem. Most más dolgok fontosak még, és nagyon korai is lenne a gyermekvállalás. A jövőben persze szeretnék majd gyermeket, mert ettől lesz teljes az életem.

Milyen projekteket csináltál az elmúlt időben? És mi az, amire készülsz?

Az idei év igen termékeny volt számomra, rengeteg új dologgal foglalkoztam, és vannak is még tervek bőven. Januártól három hónapig voltam Ausztráliában, ahol a Crazy Horse Revue-ben vendégszerepeltem. Tavasszal rendeztük a Hungarian Pole Sport Championship bajnokságot, ahol nagy örömömre szolgált, hogy rengeteg indulóval büszkélkedhettünk, idei évben először a junior mezőny mellett gyerek kategóriában is voltak indulóink a Rúd-sport versenyen, dobogósaink kvalifikációt nyertek a szeptemberi EB-re, ami Prágában lesz. Ezután következett a Playboy-fotózás, harmadik alkalommal készítettek rólam képeket a magazinba. Szerintem egy igen különleges anyagot sikerült összehoznunk a levegőben, selyem anyagon akrobatizálva. Életem egyik fizikailag legmegterhelőbb időszaka volt a próbák, edzések és a diéta miatt, de megérte. Hétvégente Németországban és Ausztriában vannak alkalmi fellépéseim, mellette pedig minden nap tanítok, saját és franchise stúdióinkban, és külsős helyszíneken is. 

Az idei év legnagyobb projektje az új stúdióm nyitása, ami nem csak tánccal, de a női önbizalomnöveléssel, lélekkel, önmegvalósítással is foglalkozik majd, programjaink nagyon összetettek. Augusztus 4-én nyitunk, és remélem, hogy egy olyan stúdiót sikerült megalkotni, mint a külső, úgy a belső tartalmakat illetően is, ami egyedülálló az egész világon. Tánc- és rúdtánc órák mellett minden megtalálható lesz, amitől a nők jobban érezhetik magukat, és önmagukra találhatnak. Célom az, hogy amikor belépnek, úgy érezzék, hazaértek, és egy olyan világba csöppentek, ami csak róluk szól, és minden értük van.

Augusztusban a szokásos balatoni rúdtánc-fitness és légtorna táborunk következik, ami minden évben nagyon sikeres és vidám kikapcsolódás az őszi hajtás előtt minden tanítványunknak. Ősszel jön a versenyszezon ismét a rúdtánc életében, szeptember 20-án rendezzük Magyarország legrangosabb rúdtánc bajnokságát, a Miss Poledance Hungary-t, ami kvalifikáció a Rúdtánc Világbajnokságra. Szeptember 27-én Prágában Rúd-Sport EB lesz, ahol bíráskodom, és rengeteg magyar vesz részt rajta, gyerek kategóriától a juniorokon át a szokásos felnőtt kategóriáig. Nagy öröm, hogy egyre népszerűbb a Rúd-sport a magyarok körében is, és ennyien képviselik majd hazánkat. Ilyenkor érzem, hogy volt értelme az elmúlt tizenkét év munkámnak.

Ezután októberben Angliába utazom a nemzeti rúdtánc versenyükre zsűrizni, és indul a nyári szünet után a fellépések szezonja. Ősztől ismét Németországban, Olaszországban és Ausztriában leszek látható hétvégente. Majd október közepén végre elutazunk nyaralni. 

Egy fétis-tanfolyamot is indítottál. Van rá kereslet?

Hatalmas. Tavalyi évben egy tanítványom adta az ötletet, miért nem indítok egy ilyen tanfolyamot, ahol a kezdőket beavatnám a fétis rejtelmeibe. Ekkor kerestem fel egy híres és huszonöt éve a szakmában dolgozó angol Mistress-t, hogy tanítson. Több alkalommal voltam Londonban továbbképzéseken, workshopokon, és sikerült annyira elsajátítani a dolgokat, megérteni annak pszichológiáját, nyelvezetét, a szeánszok felépítését, eszközök ismeretét, hogy elkezdjem oktatni.

Nagyon szeretik a nők, mert egy hatalmas személyiségfejlődésen mennek át a tanfolyamon, jobban megismerik önmagukat, alárendelt és domináns oldalukat, és korlátaikat is. Nagyon hasznos az is, hogy sok fogalmat tisztába teszünk, és megértik ennek pszichológiáját is, miért van erre szükség, miért élvezik ezt emberek. Emellett megismerik az eszközöket és azok használatát, nyelvezetét. Remek és nagyon szórakoztató szerepjáték. Kikapcsolódás és kiszakadás a hétköznapok monotonitásából. A tanfolyamok végét fotózással zárjuk, ahol mindenki beöltözhet, és kiélheti a képen is magát. Ezzel nemcsak a világnézetüket szélesítik, és tájékozottabbak lesznek, hanem jobban megismerik önmagukat is, feldobhatják vele a magánéletüket. Persze olyan tanítványom is volt, aki azért jött, mert hivatásszerűen szeretne foglalkozni vele.

A középhaladó tanfolyamon az alapok elsajátása után több beöltözős szerepjáték van, szituációs gyakorlatok, illetve az új stúdiómban egy stúdió szoba is működik a tanítványoknak, ahol fotózni is lehet fétis stílusban, és ki tudnak próbálni eszközöket, illetve egy ilyen szeánsz hangulatát. Beszélgethetnek olyan emberekkel, akik ebben a világban élnek évek óta, kérdezgethetik őket motivációjukról.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!