Jeff Bridges karrierjében sosem voltak igazán kiemelkedő pontok, csinált egy pár kultikussá vált filmet, belekóstolt szinte minden műfajba, de valahogy a nagy robbanása elmaradt. Lehet, hogy idáig kellett rá várni, a 64 éves színész menőbben néz ki, mint valaha, és csak olyan filmeket vállal, amikben mindig is nagyon jó volt: sci-fiket és westerneket.

A 64 éves Jeff Bridges volt az idei Comic Con egyik legnagyobb sztárja. Nemcsak azért, mert ő volt az egyik leghíresebb a rendezvényen megjelent színészek közül, hanem azért is, mert hamarosan bemutatják az új filmjét, ami könnyen lehet, hogy a sci-fi-rajongók kötelező darabjává válik. Az emlékek őre egy 1993-as klasszikus sci-fi-regényből készült film, és idén ősszel mutatják majd be a legnagyobb sci-fi-dömping közepén.

Mostanában nagyon rákattant az ehhez hasonló filmekre, néhány hónappal ezelőtt ment a R.I.P.D. című rendőrös akciófilmje szintén némi sci-fi beütéssel, mert a filmben halott rendőrök nyomoztak. Az emlékek őre után pedig két, szintén sci-fi-fantasybe hajló filmjét mutatják majd be, A hetedik fiú egy családi kaland- és fantasyfilm lesz, a The Little Prince pedig egy fantasy.

Tehát esze ágában sincs a korához jobban passzoló filmeket elvállalnia, sőt az utóbbi években tényleg csak olyan filmekben láthattuk, amikben mindig is igazán jó volt: westernekben és sci-fi-fantasykben, olyanokban, mint amikkel betört Hollywoodba, mint egykor a Tron vagy A vadnyugat szíve. Mindig voltak próbálkozásai más műfajokban is a romantikus vígjátékoktól kezdve az olyan kultfilmekig, mint A nagy Lebowski vagy A halászkirály legendája, de a pályáját alapvetően határozzák meg a sci-fi, fantasy és western filmek.

Az utóbbi néhány évben pedig egyáltalán nem is akar ezen változtatni, aminek mi nagyon örülünk, mert így kiderült, hogy Jeff Bridges ahogy öregszik úgy lesz egyre menőbb és menőbb. Nézze meg a galériánkat, amiben talál néhány régebbi képet is a színészről! Kiderül, hogy Jeff Bridges évről évre keményebb lesz. Mondjuk ennyire tökéletesen menő hajjal nehéz nem a világ királyának lenni.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!