Az Avatarból és a Star trekből is ismert színásznő, Zoe Saldana végre levetkőzött, és totálisan meztelenül pózol a Women's Health magazin szeptemberi címlapján. A színésznőről egyébként sanszosan jó pár hónappal korábban készülhettek ezek a fotók, ugyanis Saldana azóta már hasat növesztett, és eléggé terhes.

Még mielőtt kiderült volna, hogy Zoe Saldana terhes, gyorsan fogta magát és ledobta a ruháit, hogy meztelenül pózolhasson a Women's Health magazinnak címlapján. És ezt nagyon jól tette, mert így végre megnézhetjük, hogy milyen baromi jól néz ki a színésznő ruha nélkül is. (További meztelen képekért kattintson ide!)

Na meg adott is a magazinnak egy interjút, amiben mintha már utalt volna arra, hogy bizony gyereket vár: "Mikor belenézek a tükörbe, olyan dolgokat látok, amiket nem szeretnék. De olyankor veszek egy nagy levegőt és arra gondolok, hogy egy 36 éves nő vagyok, akinek épp változik a teste." Legalábbis így, hogy a színésznőnek már tényleg látványosan nagy hasa van, már nem is nagyon lehet máshogy érteni ezt a "változik a testem" kifejezést.

Saldana azért még hozzátette, hogy attól függetlenül, hogy nem mindig azt látja a tükörben, amit szeretne, most kifejezetten szépnek érzi magát. "Volt, mikor nagyon vékony voltam, és nem szerettem, mert túl laposnak és férfiasnak néztem ki. Igazából sosem lehetsz teljesen elégedett, de a nap végén, úgyis csak annyit mondhatsz, hogy basszameg, mindentől függetlenül legyél boldog!" – mondta Saldana, akiből ezek szerint még nem lett egy modoroskodó és pocaklakózó kismama.

Saldana egyébként tavaly júniusban ment feleségül Marco Peregóhoz, de azt még mindig nem tudni, hogy pontosan mikorra várják első közös gyereküket. Annyi viszont biztos, hogy a színésznő már egyáltalán nem takargatja a hasát. Ami egyre nagyobb, annyira, hogy már az a pletyka járja, hogy talán ikreket vár.