Bár már több mint öt év telt el Jacko halála óta, gyermekmolesztálási ügyei a távollétében is tovább fokozódnak. Most újabb állítólagos áldozat tálalt ki mocskos részleteket, annak ellenére, hogy korábban esküvel vallotta, nem volt szexuális kapcsolata a popsztárral.

Titkos kódokat és jeleket használt a szexre Michael Jackson azokkal a kisfiúkkal, akiket megrontott, legalábbis ez derült egy, a TMZ birtokába került peranyagból.

A gyermekmolesztálással vádolt sztárt ugyan annak idején felmentették a vádak alól, ám Wade Robson koreográfus tavaly májusban új pert indított, amelybe becsatlakozott James Safechuck is, aki nemrég szaftos részleteket árult el állítólagos viszonyáról Jacksonnal.

A perben benyújtott vallomása szerint tíz éves volt, amikor 1988-as Bad turnéja alatt az énekes molesztálni kezdte. Safechuck azt állítja, Jacko nem csak alkalmanként kereste a társaságát, hanem igazi párkapcsolatot akart vele, sőt, egy titkos esküvői szertartást is rendezett kettejüknek, gyűrűvel és házassági iratokkal.

Ennél is bizarrabb, az a sajátos nyelv, ahogy Safechuckkal – és valószínűleg más kisfiúkkal is – kommunikált a szexről. A „bright light, brick city” (nagyjából olyasmit jelent, hogy rendőrségi fények a sötét gettóban) kifejezés volt hivatott jelezni a gyerek felé, ha neki erekciója volt, a spermáját pedig „kacsavaj” néven emlegette.

Ha éppen fogták egymás kezét – ami igen gyakori volt az akkoriban készült képek tanúsága szerint – és Jackson megvakargatta egyik ujjával a fiú tenyerét, akkor Safechuck tudta, hogy szexelni akar.

A Jackson birtok ügyvédei – ahogy azt már Robson kapcsán is megtették – abszurdnak tartják Safechuck keresetét, mondván a 36 éves, kétgyermekes családapa korábban eskü alatt azt vallotta, hogy „Jackson és közte nem történt semmi helytelen”, ráadásul a per indítása és az állítólagos események között már több mint húsz év eltelt.