Bár a Trónok harca sorozat színészei valószínűleg soha a büdös életbe többet nem tudják majd levakarni magukról szerepüket, azért ők is próbálkoztak és próbálkoznak más filmes szerepekkel. A Daily Dot össze is szedte, hogy mikkel, szóval ha ön óriási Trónok harca-rajongó, és megnézne kedvenceitől valami mást is, görgessen tovább! Ígérjük, spoiler-mentes cikk lesz.

Sean Bean

A sorozatban Ned Starkot alakító színész korábban már feltűnt a Gyűrűk Ura első és harmadik részében, illetve egy halom másik ismert filmben is, most pedig a Legends című sorozatban láthatja őt. Az IMDB szerint idén pedig már három filmje is elkészült, és várható ezen túl még négy.

Sophie Turner

A Sansa Starkot alakító angol színésznőnek a Trónok harca volt az első szerepe, de úgy néz ki, kezd befutni ezzel, mert azóta már szerepelt két filmben, és készülőben van két másik is. Sőt, szerepelt a Bastille egyik videóklipjében is már. Szóval lesz itt még nagy karrier.

Maisie Williams

Arya Stark, vagyis Maisie Williams is a sorozatnak köszönheti ismertségét, meg azt is, hogy emiatt egy halom további filmben szerepelhet. Például olyanokban, mint a Gold, amit egyelőre mindenhol agyondicsérnek. És ha megnézné a 17 éves színésznőt keményebb szerepben is, akkor örülhet, mert tavaly már egy thrillerben is szerepelt.

Kit Harington

A Jon Snow-t megformáló Kit Haringtonnak is bejött az élet a sorozatnak köszönhetően, mert már nem csak egy szinkronszínészi munkát kapott az Így neveld a sárkányod második részében, de több, pontosabban négy másik filmszerepet is.

Gwendoline Christie

Gwendoline Christie nem a Trónok harcával kezdte, láthatta már őt a Doctor Parnassus és a képzelet birodalmában is, de a sorozattal sikerült annyira befutnia, hogy az ősszel mozikba kerülő Az éhezők viadala következő részében is kapott szerepet. Sőt, a Csillagok háborúja hetedik részében is. Bár az még nem derült ki, hogy abban mégis kit fog alakítani.

Natalie Dormer

A folyamatosan fancsali képet vágó Natalie Dormer már bőven szerepelt sorozatokban a Trónok harca előtt, például a Tudorokban. És Gwendoline Christiehez hasonlóan ő is szerepet kapott Az éhezők viadala befejező részében, de láthatta őt a Lucy Liu féle Sherlock és Watsonban is.

Emilia Clarke

A sorozatban a szőke Daenerys Targaryent alakító egyébként barnahajú színésznő játszott korábban pár kisebb filmben és sorozatban, de nem úgy tűnik, hogy a Trónok harca miatt folyamatosan kapná a munkákat. Pedig azért elég lényeges szerepe van a sorozatban.

Peter Dinklage

Peter Dinklage, a Trónok harca című sorozatban Tyrion Lannistert alakító színész felsorolhatatlanul sok sorozatban és filmben játszott már, szóval ha végig akarja nézni az eddigi életművét, akkor kattintson ide, és szemezgessen. Ha pedig valami frisset akar látni tőle, akkor nézze meg az X-Men: Az eljövendő múlt napjait. Abban ő alakítja Dr. Bolivar Traskot.

Richard Madden

Richard Maddent pedig azért kell mindenképpen megemlítenünk itt, mert a Robb Starkot alakító színész lesz az új Hamupipőke-film hercege. Vagyis kislányok ezrei fognak emiatt is beleszeretni Maddenbe.

Rose Leslie

Ygritte, vagyis Rose Leslie sem a Trónok harcával kezdte, megnézheti őt a Downton Abbey-ben, esetleg a Most jó című drámában, vagy majd az ősszel mozikba kerülő Honeymoon című thrillerben.

Pedro Pascal

Ha többet nézné Oberyn Martellt, vagyis Pedro Pascalt, akkor nézze a Graceland című sorozatot. Vagy A mentalistát. Esetleg várja türelemmel a Narcost, ami csak jövőre készül el.

Charles Dance

A Tywin Lannistert alakító Charles Dance annyi filmben játszott, hogy arra nincs időnk, helyünk, se energiánk, hogy ide mind begépeljük, de érdemes megnézni itt, hogy milyen készülő filmjei vannak. Vannak köztük jók.

Michiel Huisman

Ha valamiért beleszeretett volna Daario Naharisba, vagyis Huismanba, akkor kezdje el nézni az Orphan Black című sorozatot, vagy várja meg a Wild című filmet, amiben Reese Witherspoon mellett fog játszani.