A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük azokat a színésznőket, akik egy-egy filmszerep kedvéért bevállalták a biszexuális/leszbikus szerepet. A listában a legismertebb ilyen jellegű produkciók kaptak helyet, ön pedig döntse el, ki játszotta meggyőzőbben a karakterét! 10 pontot adjon annak, akiről kapásból elhinné, hogy tényleg a nőkhöz vonzódik!

Amanda Seyfried

A mázlista Amanda Seyfried 2009-ben a Chloe - A kísértés iskolája (Chloe) című filmben Julianne Moore színésznővel kötött ki egy ágyban a forgatókönyv kedvéért. Seyfried karaktere egy luxus callgirl, aki erotikus vágyakat ébreszt fel egy férjes asszonyban. 

Angelina Jolie

Az 1998-as film, a Gia - Kifutó a semmibe (Gia) az 1986-ban AIDS-ben meghalt szupermodell, Gia Carangi életét mutatja be. A szerep kedvéért Angelina Jolie nemcsak csókolózott a filmbeli partnerével, de meztelen jelenetek is bőven voltak a vásznon. 

Charlize Theron

A 2003-ban debütált A rém (The Monster) című filmben az egyébként csodaszép Charlize Theron meghízva és elmaszkírozva bonyolódik leszbikus kapcsolatba Christina Riccivel. Theron egy sorozatgyilkos prostituáltat alakít, aki miközben férfiakat gyilkol, szerelmes egy fiatal lányba. 

Gina Gershon

Kihagyhatatlan a listából az 1996-ban készült Fülledtség (Bound) is, amiben Gina Gershon a Showgirls után ismét leszbikus szerepet kapott. A történet a maffia középszintű hivatalnokának barátnője és a szomszédban lakó börtönviselt vízvezeték-szerelő nő egymás iránt érzett heves vonzalmáról és a pénzről szól.

Jennifer Lopez

A Gengszter románcban (Gigli) valójában Jennifer Lopez és Ben Affleck kibontakozó románca van a középpontban, de a szerep kedvéért a színésznő még a biszexuális szerepkört is felvállalta. A film egyébként óriási bukás volt ennek ellenére. 

Megan Fox

Megan Fox a 2009-es Ördög bújt beléd (Jennifer's Body) című filmben kerül közelebbi kapcsolatba kolléganőjével, Amanda Seyfried-del. A 28 éves színésznő a horrorban egy olyan lányt alakít, akit megszállt a démon, és igyekszik minél több osztálytársát levadászni. Legjobb barátnőjét egy kicsit másképp. 

Natalie Portman

A 2010-ben mozikba kerülő Fekete hattyúban (Black Swan) a Natalie Portman által alakított karakter leszbikus fantáziái elevenednek meg. Az év filmjelenete abban az időben minden kétséget kizáróan a színésznő és partnere, Mila Kunis szexjelenete volt. 

Olivia Wilde

Olivia Wilde A narancsvidék (The O.C.) című sorozatban játszott leszbikus szerepet, illetve a Dr. House-ban is biszexuális doktornőt alakított. Az alábbi videóban Mischa Bartonnal kavar épp egy 2003-as jelenetben. 

Salma Hayek

2002-ben Salma Hayek jóvoltából láthattunk egy leszbikus szállal teliszőtt filmet: a színésznő a Fridában (Frida) egy sikeres festőnőt alakít, aki falja a férfiakat, ám mindeközben a leszbikus hajlama is egyre előtérbe kerül.