Még három filmben találkozhatunk a hétfőn valószínűleg öngyilkosságot elkövetett Robin Williamsszel. Stílusosan három vígjátékkal és egy drámával búcsúzik a világtól.

Robin Williams tragikus halála után még egy darabig azért találkozhatunk a színész nevével a moziban: két főszerepe, és egy szinkronja még nem készült el teljesen, úgyhogy ha méltóképp akarunk megemlékezni róla, akkor nem feltétlenül a Jumanjit kell választani. Nagyon úgy tűnik, hogy egyik halála után megjelent munkája sem lesz egy Jó reggelt, Vietnám.

Boulevard

Az utolsó teljesen befejezett filmjének még mindig nem tudni, mikor lesz a bemutatója, de épp egy komoly szereppel búcsúzik. A sztori kicsit lazán van még megfogalmazva, egy rossz házasságban élő férfi titkos életéről szól. Nem meglepő módon a rossz házasságban élő férfi lesz Robin Williams.

Merry Friggin Christmas

Bár sokáig próbálkozott drámai szerepekkel, azért stílszerűen az utolsó film, amiben ő a legfontosabb szereplő egy vígjáték, ráadásul a karácsonyi fajtából. Williams Boyd Mitchlert fogja alakítani, aki az utolsó pillanatban jön majd rá, hogy otthon felejtette a családja összes karácsonyi ajándékát, ezért autóval vág neki a nyolc órás útnak apjával együtt.

Éjszaka a múzeumban 3.

Aki látta az első két részt, annak valószínűleg nem meglepetés, hogy Williams Teddy Rooseveltet játssza majd újra. Megint itt lesz Ben Stiller is, a sztoriról pedig annyit tudni, hogy New Yorkból Londonba mennek varázslatot menteni.

Absolutely Anything

Ezt már 2014-re ígérték, Robin Williams pedig már csak egy kutya hangját adja. Természetesen ez is vígjáték, egy tanárról szól, akinek egy szép napon feltűnik, hogy varázserővel rendelkezik.