A Paulay Ede utcai SUGAR! Shopban ebédidőben a Fresh-lányok, V-Tech Kefír és DJ Dominique hangolódott rá cukrászkodva az idén augusztus 19-én megrendezendő, RetroStars nevet viselő, immár negyedik alkalommal megrendezett retrófesztiválra, ahol többek között ők is fel fognak lépni.

A feladatuk az volt, hogy szórjanak tetszés szerint cukorkákat a díszítetlen tojáshabos muffinokra, segítségül először egy cukrász mutatta meg nekik, hogyan művelik a profik a süteménykészítés tudományát. Ugyan a tojáshab néha megpróbált elkenődni, ezzel megnehezítve a retrósztárok dolgát, ők akadályt nem ismerve éreztek rá a dologra igen hamar, és kezdték önállóan műalkotássá díszíteni a süteményeket. Ezekkel aztán büszkén pózoltak és kenték össze egymást, majd egy cukrászok által készített, RetroStars feliratú tortát is felvágtak annak érdekében, hogy egymást minél jobban összekenhessék cukros krémmel.

Ebben a cukrászdában testet öltött amerikai képregényben egyébként olyan mélyre lógnak le a lámpák a plafonról, hogy a közös mókázás hevében Fresh Wiki véletlenül neki is ment egy műanyag lámpaburának. A kis balesetet vele elfeledtetni próbálván megkértük, díszítsen ki egy muffint úgy, hogy az olyan legyen, mint ő, és miközben ezen dolgozott, elmesélte, a készülő muffin azért lesz olyan nagyon vidám és színes, mert ő maga is nagyon jól érzi magát, imádja a nyarat, és rettenetesen szeret élni. Mellékesen azt is megtudtuk tőle, életkora miatt alapvetően nem tartja saját magát és együttesét sem klasszikusan retrónak, de tény, hogy a lányok pályafutásukat a 90-es években kezdték, hasonlóan például a sütidíszítésben szintén jeleskedő V-Tech Kefírhez. 

Így nézne ki Fresh Wiki, ha muffinná kezdene alakulni:

A barna hajú Fresh-lány a személyiségmuffin elkészítése után egy rózsaszín, szívecskés díszekkel megtűzdelt muffinnal bizonyította, mennyire szerelmes az életbe, amit mi készséggel elhittünk neki, ugyanis képtelenségnek tartjuk, hogy ne élvezze az életet az, aki egy ilyen videóklipben szerepel (ez a Fresh vadiúj, két hónapos száma):

Ha ön a klip megtekintése után nagyon ráhangolódott a színes ruhákra, és szíve újabb színes élményekért eped, ajánljuk, hogy ha még nem tette volna, nézze meg galériánkat a fenti képekre való kattintással, ahol megnézheti a nagyon szép, színes cukrászdában bohóckodó hírességeket közelebbről is, de ha a klip önben inkább a retrót ébresztette fel, feltétlenül menjen el ropni egyet Balatonfüredre jövő hét kedden, hogy élőben is lássa a retrósztárokat!