Egy celeb jacht nélkül már nem is celeb. Főleg nyáron, mikor az ember vízközelben akar lenni, meg napozni és csobbanni. És hát nehogymár egy szimpla tengerparton feküdjön már szerencsétlen, igenis kell a napozáshoz és a csobbanáshoz legalább egy apróbb jacht, amin lehet a haverokkal, vagy hosszúlábú modellekkel szelfizni. Alábbi válogatásunkból nem csak azt tudhatja meg, hogy kik az igazi celebek, hanem azt is, hogy létezik egy nemzetközi jacht-összeesküvés, amit Leonardo DiCaprio nyert meg.

a bozontos szemöldökű Cara Delevingne megmutatta, hogy ő is van akkora celeb, mint bárki más, ezért napozott és pucsított keveset bikinijében egy jachton. Ez egyébként önmagában nem lenne annyira érdekes, de észrevettük, hogy a celebek mostanában képtelenek jacht nélkül élni.

Mondjuk a bozontos szemöldökű modellnek nem ez volt az első jachtolása, Delevingne nemrég Selena Gomezzel bulikázott egy jachton, de akkor Franciaországban.

És ugyanígy jachton szerette egymást a néha leszbikus, néha hetero kapcsolatban élő Michelle Rodriguez, és Zac Efron is, akik most vagy járnak, vagy nem – ezt sosem lehet tudni.

De Orlando Bloom is jachton csajozott, amit megtehet, mert ő Orlando Bloom, és mert Miranda Kerr és ő már szakítottak.

Természetesen a világ legnagyobb seggfeje, Justin Bieber sem élhet jachtos buli nélkül, és bár erről nincs fotónk, a Buzzfeeden megnézheti, milyen szomorú, ha az ember seggfej, mert akkor egyedül kell ücsörögnie egy hajón.

Mondjuk Leonardo DiCaprio jachtján sem voltak sokan, de ennek köszönhetjük azt is, hogy elkészült a világegyetem legcsodálatosabb fotósorozata, amit ha még nem látott, azonnal kattintson ide.

Na de a legérdekesebb ebben a jachtolásban az, hogy ez a sok jachton bulizó celeb több szálon is kapcsolódik egymáshoz:

A Michelle Rodriguez-Zac Efron párosból Zac Efron például együtt játszott Selena Gomezzel egy rettenetesen romantikus filmben, Rodriguez pedig hónapokig kavart Cara Delevingne-nyel. Cara Delevingne meg ugye együtt jachtolt Selena Gomezzel. Utóbbi összekavart Orlando Blommal, aki pedig Justin Bieberrel verekedett össze. Bieber meg Selena Gomez exe. Egyedül Dicapriónak sikerült kimaradnia ebből. Vagyis ő nyert.