Egy beszélő állatnál kevés dolog kelti fel jobban a figyelmet. Van itt lusta macska, együgyű malac, és egy mosómedve is hatalmas puskával. De melyik beszélő állat a legmenőbb? Egy pont, ha bénának tartja, öt pont, ha tökéletes.

A BBC állatai

A BBC sorozatot is készített abból, hogy állatok szájába ad szavakat. Ráadásul elég jó sorozatot, egyszerűen lehetetlen nem szórakozni azon, ha két hülyén mozgó zsiráf egymással beszélget.

Babe

Mivel valahogy úgy alakult, hogy a kis malacokat borzasztó aranyosnak tartjuk, ezért a naiv beszélő kismalac, Babe sztorija két részt is megélt. Ráadásul mindezt úgy, hogy valószínűleg nem létezik ember, aki szerint ne lenne nagyon megható az egész.

Garfield

Természetesen nem akarunk beszélni a Garfield-filmekről, de arra azért jók, hogy delegálhassák Jon Arbuckle állandóan zabáló és alvó macskáját a versenyre. Garfield szuperképessége az, hogy mindent le tud nézni.

Rocket Racoon

Még nem láttuk természetesen az augusztus végén moziba kerülő Galaxis őrzőit, de meggyőződésünk, hogy egy fegyveres mosómedve csak és kizárólag őrült menő lehet. Érvek nem is kellenek ide, egy fegyveres mosómedvéről beszélünk.

Salem

A Sabrina, a tiniboszorkány nem volt különösebben sziporkázó sorozat, de a Salem névre hallgató feketemacska többször is meg tudta menteni azzal, hogy mindennel elégedetlen, és mindenkit alatta állónak tekint. Ráadásul böfögni is tudott, ami egy macskától különösen nagy királyság.