Összeszedtük azt az öt celebnőt, akiknek jelenleg valamiért nincs tartósan pasijuk. Tóth Gabi sejti, miért van ez így, Szabó Zsófi magát tölti fel, Liptai Claudia nem mond semmit, Palvin Barbara bulizik, Ada pedig nemrég szakított.

Tóth Gabi 

Tóth Gabinak meggyőződése, hogy az ismertsége miatt egyedülálló. Ironizálhatnánk persze ezen, de az ő szavai sokkal többet mondanak. „Én egy egyszerű vidéki lány vagyok. Őszinte és jószándékú, és nem vágyom semmi másra, mint arra, amire minden velem egykorú nő: szeressek és szeressenek. [...] Nem akarok többet az élettől, mint egy eladólány, egy menedzser vagy egy kozmetikus, egyszer meg akarom találni a társam, aki a gyermekeim apja lesz. Nem vagyok elkésve, a 26. évemben járok. Rettentő nehéz a dolgom, mert a legtöbb férfi, ha tagadja is, Tóth Gabi ismert embert látja bennem, és nem Tóth Gabit Tapolcáról, aki őszinte, házias, jókat főz, bú-jós és hűséges. Pedig én ez vagyok akkor, amikor nem a színpadon állok" – mondta a Blikknek az énekesnő.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi egykori Jóban Rosszban-os főnökével, Nagy Tamás Grandéval volt hivatalosan együtt utoljára, azóta viszont leginkább azzal törődött, hogy fel tudja dolgozni édesapja elvesztését. Nagyon úgy tűnik, hogy nem is nagyon pasizik még, inkább elment Norvégiába feltöltődni, és helyrehozta barátságát Sarka Katával.

Liptai Claudia

Liptai magánéletéről november óta nem tudni semmit, akkor szakított 14 évvel fiatalabb fiújával. Azóta összesen annyit mondott az ügyről, hogy egyáltalán nincs stabil férfi az életében. A műsorvezető szokásait ismerve azért ez a helyzet jó eséllyel változni fog hamarosan.

Palvin Barbara

Már az idei Glamour-gálán is közölte, hogy szingli, és nagyon úgy tűnik, hogy ez azóta sem változott. Ezt abból következtettük ki, hogy a modell nagyon szereti élete minden apró rezdülését megosztani Instagramon, de még mutatóban sincs olyan képe, ami valami kapcsolatra emlékeztetne.

Ada

Bár megpróbálták már összehozni ÉNB Kristóffal, a 31 éves műsorvezető hivatalosan még mindig egyedülálló, miután júniusban szakított 26 éves pasijával. Jelenleg egyedül, de azért hathatós apai segítséggel neveli ikergyerekeit, de valahogy mindig tud rá ügyelni, hogy jól nézzen ki.