horoszkóp

Ki a Sin City legjobb nője?

2014.08.24. 10:41

Augusztus végén végre bemutatják a nyolc éve várt Sin Cityt, amiben természetesen második nekifutásra is rengeteg jó nő kap szerepet. De ki a jók közül a legjobb? Döntse el ön, öt pont, ha az életét is vele élné le, egy pont, ha egy italra sem hívná meg.

Eva Green

Ugyebár arról a nőről beszélünk, akinek a mellei annyira jelentős szerepet kaptak a film trailerében, hogy be is tiltották azt. A 34 éves francia modell egyébként is nagyon szeret vetkőzni, úgyhogy minden adott egy jó szerepléshez.

Jaime King

Azt igazán nem mondanánk, hogy első ligás színésznő, de most nem is erről van szó. King 34 éves, és leginkább olyan szuper sorozatokban szerepelt eddig, mint az Elvált Gary.

Jamie Chung

Bár Chung nyilván minden egyes szerepében jó nő, és még a Másnaposok-filmekben is szerepelt, az teljesen egyértelmű, hogy a legmélyebb nyomot a Sin Cityben hagyta Mihóként.

Jessica Alba

Alba pontosan ugyanúgy néz ki jelenleg, mint a 2005-ös első részben. A színésznő még mindig csak 33 éves, azóta már lett egy gyereke, és soha nem győzünk tőle elájulni, hogy milyen jól néz ki.

Juno Temple

Ahhoz képest, hogy Temple még csak 25 éves, már szerepelt a Demónában is, egy rövid szerepet pedig a Nolan-féle Batman-trilógia harmadik részében is kapott. Ráadásul elég jó nő.

Lady Gaga

Természetesen nem hagyhatjuk ki a listáról Lady Gagát, akiről valószínűleg épp elég annyit tudni, hogy ő Lady Gaga.

Rosario Dawson

Dawson azzal tette a két rész között boldoggá a világot, hogy szerepelt a Transzban, ahol megmutatta a nagyközönségnek a simára borotvált punciját is. Mellesleg még mindig egészen elképesztő méretű mellei vannak.