Talán megvan Palvin Barbara férfi változata, méghozzá Roberto Sipos személyében. A kolozsvári fiú még csak 18 éves, de már elég kapós a modellszakmában. Nem kizárt, hogy rövid időn belül minden magyar szem Siposra szegeződik.

Általában a női, magyar modellekre szoktuk felkapni a fejünket. De most nem az új Mihalik Enikőt vagy Palvin Barbarát találtuk meg, hanem Roberto Sipost, a félig magyar, félig román modellfiút. Már a Socialitelife is felfigyelt a kolozsvári fiúra, aki Facebook adatlapja szerint épp New Yorkban tengeti mindennapjait, és ott menetel a kifutókon.

Elég csak egy pillantást vetni Sipos portfoliójára, és egyértelmű, hogy miért nem könyvelőnek vagy szakácsnak állt. Baromi karakteres arca van, és annak ellenére, hogy néha olyan, mint egy rövid hajú, szeplős kislány, van benne még valami, amit egy kis jóindulattal akár szexepilnek is nevezhetünk. Az arccsontja olyan erős, hogy azt a hatást kelti, mintha egész nap becuppantott szájjal közlekedne. De nyilván nem így van, egyszerűen csak csontos az arca, és kész. Ha belemélyedünk a Youtube csatornájába, vagy Instagramjába, kiderül, hogy kedvenc hobbija a szintén modell barátnője, és a GoProja, amit mindenhova magával cipel, még milánói gördeszkatúrájára is. Nézegesse, irigykedjen, epekedjen itt, olvadozzon ott. Ha valaki inkább a férfiasabb, izomkolosszus testalkatot részesíti előnyben, akkor arra is akad magyar példa bőven.