Bár nem a Trónok harca volt a 66. Emmy-díjátadó igazi nyertese, azért mégis sikerült magukra vonni a figyelmet. A stáb szereplőit kiálthatjuk ki a legdögösebbnek a gálán.

Ki gondolta volna, hogy a magyar idő szerint kedd hajnalban rendezett eseményen csinos nők és férfiak flangáltak a vörös szőnyegen, méghozzá estélyiben? Pedig így volt, és nemcsak az egyszerre szép és terhes Hayden Panettiere-en volt mit nézni. Naná, hogy a Trónok harca szereplői is ott voltak, méghozzá elég dögösen. Egyikük se lógott ki az elegáns sorból. Túl sok szobrot nem vitt haza a sorozat, de ez mit sem változtat azon, hogy a szereplők baromi jól festettek a gálán, és öröm volt őket nézni.

Viszonylag nehéz választani, melyikük viszi a pálmát, mindenesetre azt kár vitatni, hogy Lena Headey eszméletlen jól nézett ki, meg persze Natalie Dormer is a narancsfekete ruhájában, na jó, igazából mindenki. Pörgesse végig a galériánkat, és ön is beláthatja, hogy nem tévedtünk, tényleg a Trónok harca stábja volt a legszexibb.