Először is azért volt nagyon jó az idei Emmy díjátadó, mert az MTV VMA-hez képest itt nem az volt a lényeg, hogy ki mennyire dobta ki a mellét, meg mert nem csak egy nagy csillogás volt az egész. Ez egy kicsit tartalmasabb és viccesebb valami volt, ami nem csak a díjazottaknak és a vendégeknek volt szórakoztató. És még legalább 12 dolog miatt is jó volt. Amiket az alábbiakban meg is nézhet.

1. Mert nem volt ott egy Kardashian sem.

2. Lehet, hogy nem volt annyi csöcs és segg, de legalább tartalmas volt és vicces. Legalábbis az MTV VMA-hez képest.

3. Mert most sikerült egy tényleg vicces műsorvezetőt szerezni, és nem éreztük magunkat kínosan.

4. És mert ezen a díjátadón még a Beyoncés vicceket is értik – Seth Meyer ugyanis az univerzum királynőjeként konferálta fel Amy Poehlert.

5. Mert két színész simán smárolhatott egymással poénból. Pontosabban Julia Louis-Dreyfus és Bryan Cranston a Breaking Badből.

6. Mert itt is travoltázott valaki. Most épp Gwen Stefani volt az, aki nem tudta rendesen kimondani azt, hogy COLBERT.

7. Mert itt még szexista poénokat is el lehetett sütni, és nem csak azért, mert Beyoncé nem volt ott. Szerencsére Sofía Vergara is részt vett egyben: a színésznő felállt egy forgó emelvényre, hogy az egyik rettenetesen unalmas beszéd alatt lehessen valami izgalmasat és szépet is nézni.

8. Az Emmy azért is volt még nagyon jó, mert itt egyáltalán nem modoros és nyálas, hanem igenis megható, ha valakiről megemlékeznek.

9. És mert ezen a díjátadón volt mezítláb rohangálás is.

10. Meg olyan, aki gátlástalanul leült a földre estélyiben, mert már rohadtul elege volt. Például Sarah Hyland, a róla készült képet pedig ide kattintva nézheti meg.

11. Na meg azért is volt jó, mert Lena Dunhamnek még mindig nincs önkritikája és ízlése, ezért most végre elkészülhetett a világ egyik legviccesebb fotója.

12. Illetve:

13. És ha még mindig szeretne emmys dolgokat nézegetni, mert még nem volt elég, kattintson rá az alábbi elég jó galériára, amiben olyat is láthat, amiket itt fent nem soroltunk fel: