Ha igazán szereti az ízléstelenül harsány zenéket, önnek is remeg a térde, ha David Hasselhoff mellszőrzetére gondol, vagy soha nem felejti el a pillanatot, amikor meglátta Sabrina melleit, akkor bizonyára el fog menni pénteken Mogyoródra, ahol a Celebrate the 80's and 90's buli keretein belül hódolhat perverziójának.

David Hasselhoff

Ha valaki igazán szerencsés volt, az már elkapta a Nova Rock fesztiválon is parádézó David Hasselhoff fellépését még a nyár elején. Szerencsére most Mogyoród közönsége is részesülhet a Hoff-élményben, ahol valószínűleg kétszer is lesz Jump in My Car, de mi mégis azt a katartikus pillanatot emelnénk ki, amikor majd elénekli a Baywatch intróját.

2 Unlimited

A happy hardcore-eurodance-szardiszkó egyik legfontosabb zenekara. Itt is lázadnánk, ugyanis nem a No Limitet, hanem a Jump for Joy című klasszikust javasoljuk felkészülésre, ez talán még egy fokkal közelebb visz minket ahhoz, hogy világító rudakkal és síppal veressük.

Haddaway

Ő mondjuk már pont annyiszor volt itt, hogy belássuk: a What is Love-on kívül nincs dala. Szerencsére nincs is rá szüksége.

Samantha Fox

Samantha Fox még akkor is szexszimbólum, ha férfiak millióinak törte összel azzal a szívét, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalta másságát. Mostanra már azért öregedett is, de ettől még a Touch Me első hangjaira még mindig eszünkbe jutnak azok az idők, amikor Samantha Foxon alig volt ruha.

Sabrina

Nehéz erről sokat írni, Sabrina Boys című dala annyira menő, hogy még C64-en is meg lehetett hallgatni elég rossz minőségben. Ami ennél is sokkal fontosabb, hogy a Boys klipjében Sabrina annyira előtérbe tolja melleit, hogy még egy felejthetetlen bimbóvillantás is összejött neki.

Vengaboys

Ez a nagyszerű zenekar megintcsak a 90-es éveket mutatja be, ráadásul annak is a legprosztóbb részét. Tánc, zene, és Boom Boom.