Itt az ideje, hogy eldöntse, melyik női műsorvezető fest a legjobban a képernyőn! Komoly szakmai szempontok alapján öt jelöltünk van a megtisztelő címre. Ha úgy gondolja, egyáltalán nem vonzó a hölgy, adjon egy pontot, ha szeretné feleségül venni, adjon ötöt.

Ada

A Reflektor műsorvezetőjéről már hangsúlyoztuk, hogy dögös, ráadásul épp nincs pasija sem. Ahhoz képest, hogy milyen jó nő, meglepően kevés műsoridőt kap, mi ezen szívünk szerint változtatnánk természetesen.

Iszak Eszter

A modellként indult Iszak Eszter még mindig a VIVA képernyőjén tobzódik, pedig ránézésre mindene megvan hozzá, hogy előbb-utóbb valamelyik nagy kereskedelmi csatornán találkozzunk vele. Elég csak ránézni.

Lilu

A szépemlékű Z+ zenecsatornától indult Lilu már évek óta stabilan vezeti az RTL legnépszerűbb műsorait. Elsőre szinte biztosak voltunk benne, hogy a szeptemberben induló X-Faktort is ő kapja majd, de mivel most úgy áll, hogy azt egyedül fogja vinni Istenes Bence, valószínűleg a hetedik Való Világot kapja meg.

Ördög Nóra

A nyár legnagyobb tévés híre volt, hogy a második gyerekét nemrég világra hozó, tulajdonképpen RTL Klubos nevelésnek számító Ördög Nóra átigazolt a konkurenciához. A TV2-n a Rising Star debütáló évadát vezető Ördög jó eséllyel még kétgyerekes anyaként is jól fog kinézni a képernyőn.

Tatár Csilla

Egy ilyen összeállításból természetesen nem hagyhatjuk ki Tatár Csillát, akinek öltözködését minden reggel érdemes figyelni, nyáron pedig még bikinire is van esély. A legmeglepőbb az, hogy Tatár még mindig nem kapott igazán nagyszabású esti műsort, bár korább interjúnk alapján az sem kizárt, hogy ő nem akar igazán egy sokadik tehetségkutatót levezényelni.