Szakítani rossz dolog, a hírességek esetében pedig annyival nehezebb, hogy az egész világ értesül róla. Kicsit nehezebb megoldani, hogy napokig egy szobában takaróba csavarodva csokit zabáljon: filmforgatás, koncert, vörös szőnyeg, aztán időnként ezeknek a feszített tempójú helyrerázódásoknak az lesz az eredménye, hogy a celebek teljesen kikészülnek, és nagyon, nagyon hülyét csináltak magukból. Mi összeszedtük, kikkel történt ez meg mostanság. 

Mariah Carey

Bár nem is olyan régen derült ki, hogy Mariah Carey és férje, Nick Cannon válnak, a sárdobálás máris megkezdődött. Cannon szerint felesége alkalmatlan a gyereknevelésre, és nem is teljesen normális. Ráadásul szerinte az énekesnőt csupa olyan ember veszi körül, aki csak a pénzére hajt, hülyére veszik. Carey mindezt nem kommentálta, csak azzal vágott vissza, hogy Cannon túl sokat dolgozik. És eléggé a szívére vette, hogy férje egy rádióműsorban arról beszélt, megvolt neki Kim Kardashian.

Demi Moore

Demi Moore és Ashton Kutcher házasságát eleinte sokan kétkedve fogadták, aztán úgy tűnt, ők mindenkire rácáfolnak. Persze ma már tudjuk, a rosszindulatú többségnek lett igaza, a pár szakított, amit Demi tűrt rosszabbul. Teljes szétesés, rehab, miegymás. Kutcher előbb sokat bulizott, aztán talált magának egy korban hozzá illő asszonykát, akivel első gyermeküket várják. Moore pedig ahogy az idő telik, egyre fiatalabb fiúkákra veti ki a hálóját, és élvezi az életet. Amit a botox összekötött, azt ember szét nem választhatja.

Britney Spears

Britney volt a pop legcsillogóbb hercegnője, aztán összejött Kevin Federline-nal. Slampos és ízléstelen lett, szült két gyereket, és mikor a házasság válságba került, bekattant. Leborotválta a haját, és egy csomó esztelen dolgot művelt, ezeknek köszönhetően a mai napig apja gyámsága alatt áll. Hellyel-közzel rendbe jött, de a világ sose felejti el az összeomlását. Mostanság Las Vegasban mulattatja a jónépet, és újra jól néz ki. Mondjuk éppen most szakított.

Kristen Stewart

Ment sokáig a titkolózás, tagadás, aztán valahol az Alkonyat-filmek közepénél kiderült, együtt vannak. A nagy robbanás akkor jött mikor kiderült, Kristen összegabalyodott a Hófehér és a vadász rendezőjével. Volt nagy rumli, rendezőéknél válás, Stewartéknál szakítás. Stewart állítólag Red Bull-on élt, alig aludt, az idegösszeomlás szélén állt, és minden fórumon visszakönyörgős üzikkal bombázta Patttinsont. Aztán az utolsó Alkonyat-film bemutatása idején egy kis kamuszagú felmelegítés, majd végleges szakítás. A kedélyek mostanra megnyugodtak. 

Justin Bieber

Nagyon fiatalon jöttek össze, sokáig ment is a "mi csak barátok vagyunk" kötelező vakítás, de végülis együtt voltak, mostmár tudjuk. Bieber már akkor is idegesítő volt,  de mintha a "kapcsolat" ideje alatt még nem lett volna ekkora seggfej a tinikedvenc Justin Bieber.