Senkit sem érdekel? Haknizzon Magyarországon!

2014.08.30. 15:44
Ha már végképp kikopott a nemzetközi köztudatból, még bátran építhet a jó memórájú magyar közönségre. Hasselhoff nálunk haknizik, Gérard Depardieu kampányol is, Coolio pedig még a nyolckerbe is elment. Ezek a legkínosabb celebhaknik.

David Hasselhoff

img 4590 10
Fotó: novarock.at

Pénteken Mogyoródon lépett fel egy csomó lehasznált 80-as és 90-es évekbeli sztár társaságában David Hasselhoff, aki még KITT-tet is magával hozta. Hasselhoff egy ideje már abból él, hogy mindenki szeret nevetni legendásan szőrös mellkasán, átható tekintetén, és persze azon, hogy tökrészegen eszik hamburgert a földről. Most élőben is elpoénkodik saját magán, bár ezt tényleg nagyon szórakoztatóan teszi.

Gérard Depardieu

65 éves korára Gérard Depardieu annyira elvesztette a méltóságát, hogy egyrészt tövig benyalt egy állampolgárságért cserébe Vlagyimir Putyinnak, utána pedig még az sem volt ciki neki, hogy Szegedre menjen kampányolni egy kicsit, meg persze jelenlétével emelni a Szegedi Szabadtéri Játékokat. Ennél biztosabb jele nincs is annak, hogy ez az ember már tényleg senkit sem érdekel Európában.

Coolio

Rettenetesen nyomasztó érzés lehet úgy élni, hogy az ember bevallottan abból él, hogy 1995-ben egy rövid ideig sikeres volt. Coolio pont ezt csinálja, és már akkor is ezt csinálta, amikor 2011-ben Budapesten lépett fel. Az RTL Klub zsenijei gyorsan kapcsoltak, és kitalálták, hogy elviszik a rappert Dopemannel a nyolckerbe Budapesten, hogy láthassa a gettó hírmondója, milyen a magyar gettó. Több csúcspont is van a riportban, de a legjobb talán az, amikor Dopeman próbálja magyarázni Cooliónak, hogy bár itt nincsenek fegyverek, azért durva környék, de inkább a kések mennek.

Luís Figo

Mivel egy focista pályafutása ritkán tart akár 40 éves korig is, logikus, hogy az igazán nagy ikonok visszavonulás után szeretnek minden vacakot bevállalni. Még ez sem magyarázza viszont azt, hogy az Aranylabdás Luís Figo teljesne érthetetlen módon a Szentkirályi ásványvíz kedvéért utazott Magyarországra, és vett fel egy az ásványvízhez tényleg sehogy sem kapcsolódó reklámfilmet.

Pelé

Focista blokkunk csúcsa mégis az a Pelé, akinek már csak a státusza miatt sem kéne minden hülyeséget a nevéhez adni. Ehhez képest ő indította útjára a Tesco vadiúj hűségprogramját, amnek keretei közt még egy rettenetes minőségű Pelé-focilabdához is hozzá lehetett jutni, Pelé pedig a budaörsi Tescóba is ellátogatott. Reméljük, ízlett neki a csirkefarhát.

Fotó: olvasónk
Fotó: olvasónk