horoszkóp

Ki legyen Ördög Nóra műsorvezető-társa?

2014.08.31. 11:47

Azok után, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub saját nevelésű celebje hűtlenül és nagy hisztik közepette elhagyta anyacsatornáját, gondolkodóba estünk, hogy showműsorok esetében kit szán majd neki a TV2 partnereként. Sok választási lehetőség nincs a férfiak között, női műsorvezetőből még kevesebb a lehetséges jelölt, de összeszedtük az esetleges neveket. 10 ponttal szavazzon arra, akit leginkább el tudna képzelni Ördög Nórával karöltve a reflektorfényben!

1. Berki Krisztián

Az Édes életben másfél milliót kap havonta, most pedig a FEM3 női csatornán lesz műsorvezető Berki Krisztián, adásonként 300 ezer forintért. A Fradi egykori vezéréért a jó ég tudja csak, miért kapkodnak úgy a kereskedelmi csatornák, az RTL Klub például a hírek szerint 100 milliót is adna a faék egyszerűségű celebért. Ezek után már azon sem lepődnénk meg, ha Berkit állítaná a TV2 Ördög Nóra mellé valamelyik showműsor házigazdájaként. 

2. Kovács Áron

A szűk felhozatal miatt a TV2 talán visszanyúlhatna Kovács Áronért, aki az Áll az alkut és a Popdarálót vezette régebben a csatornán, szóval gyakorlata is van és néz is ki valahogy. A bibi mindössze annyi, hogy a műsorvezető/zenésznek jó ideje elege lett a kereskedelmi csatornákból, köszöni szépen, ezek nélkül is tökéletesen megvan

3. Majka

Az ózdi exfocista olyan műsorokat tudhat maga mögött a TV2-nél, mint az Ezek megőrtültek, A nagy duett és a Nagy vagy!, mindemellett pedig a SuperTV2-n egy komolyabb produkcióval is megdobták, ez volt a NaNee!. Majka a csatorna eddigi nagyasszonyával, Liptai Claudiával is vezetett műsort, úgyhogy nem elképzelhetetlen, hogy őt vetik majd be Ördög Nóra partnereként, így legalább az egyik műsorvezetőnbek lesz némi humora. 

4. Till Attila

Ha showműsorokról és tehetségkutatókról van szó, elsősorban Till Attila neve jut eszébe mindenkinek. A műsorvezető volt a házigazdája a Megasztárnak, a Big Brother-nek, a Mr. és Mrs.-nek, az Összeesküvőknek, stb., de neve és személye annyira összeforrt Liptai Claudiával, hogy kérdéses, mennyire fogadnák jól a nézők, ha Ördög Nórával párosítaná a csatorna. 

5. Szekeres Nóra

Ezzel nagyjából ki is fogytunk azokból a férfi műsorvezetőkből, akiket némi túlzással el tudunk képzelni Ördög Nóra mellett. Ahogyan viszont az RTL Klub is megoldotta annak idején az X-Faktor esetében, akár duplázni is lehet a háziasszonyt, két női műsorvezető is állhat a kamerák előtt. Ajánlani tudjuk például Szekeres Nórát, akit a TV2 méltatlanul keveset foglalkoztat, pedig ha valaki, akkor ő aztán kifogástalanul vezette a Megasztárt is korábban.