Az edzésre igyekvés, de főleg az onnan távozás tipikusan az az eset, amikor az ember letörölheti a verejtéket a homlokáról és felszisszenhet: A celeb is ember! Nézegessen konditeremből távozó vagy odaérkező dögös ismert nőket!

Sokan azért nem szeretnek konditerembe járni, mert az edzés utáni macera annyira unalmas, ráadásul rém szarul néz ki az ember, amikor nyúzottan-csapzottan-izzadtan-büdösen kilép a nyílt utcára, hogy minél előbb hazaérjen. Lehet akármilyen felkapott színész vagy topmodell az ember, ez a végzet akkor is utoléri. Így járt Elle Fanning, Naomi Watts, Alessandra Ambrosio és Reese Witherspoon is. Galériánkban a testgyakorlás áldozatait mutatjuk be.

Persze a Huffington Post szerint nem mindenki veszi olyan véresen és izzadtan komolyan a gyurmázást. A lenti két arc például azzal szívatta a kondizókat, hogy az utcán ajándékozott nekik kalóriadús süteményeket, sőt egy komplett sütis svédasztalt is berendeztek. Volt aki elfogadta a fogyózás utáni hízás csábítását, de a kondi üzemeltetői kifejezetten agresszíven nem vették a lapot.