Nincs is szebb egy tökéletes női testnél. Főleg, ha az a test egy sportolóé, ha pedig Jakabos Zsuzsanna idomairól van szó, az már csak hab a tortán.

Szerencsére a gyönyörű úszónő kellő precizitással dokumentálja majdnem minden lépését Instagramján, ezen a nyáron pedig különösen aktív volt – ezekről mi lelkesen be is számolunk időről időre. Egy hét nem is az igazi Jakabos hosszú lábai, vagy bikinis alakja nélkül. A következő hónapok viszont nem kedveznek a lenge öltözetnek, így muszáj felkészülni az ínséges időkre. Gyönyörködjön az olimpikonban, így  talán sikerül átvészelni a ránk váró hideg hónapokat. Görgetni kell, de nem bánja meg!

Elég erős kezdés ez a bikinis fotó. 

De Jakabos Zsuzsannát akkor is öröm nézni, ha nem úszódresszben, vagy bikiniben feszít. Ilyen hosszú lábakkal mondjuk könnyű.

Egy sima, egy fordított. Ennek jegyében most következzen egy újabb fürdőruhás fotó. 

Ez a szelfi még egész friss. Kicsit utálni is lehet az úszónőt, amiért egy repülőúton is jól tud kinézni, ez elég kevés embernek megy. 

A berlini úszó Európa-bajnokságon Jakabos negyedik lett 200 pillangón, és így edzett. 

És így örült neki:

Egy klasszikus, sétálós, felülről fotózott szelfivel zárnánk a sort, a lényeg itt sem változott. Jakabos még mindig szép.