Új SZTÁR van születőben, akinek még meg sem jelent a videóklipje, de már most annyit mutatott meg magából, mint Nicki Minaj, vagy Iggy Azalea. Ez az énekesnő nagy fenekű, lehetetlenül vékony derekú, és nevetségesen szép arcú, mellé pedig annyira bonyolult neve van, hogy tuti, hogy be fog futni. Ismerje meg Niykee Heatont, akibe garantáltan szerelmes lesz, akkor is, ha csak a képeit nézi meg.

Niykee Heatonra a Buzzfeeden találtunk rá, és már most biztosak vagyunk benne, hogy legalább annyira híres lesz, mint Nicki Minaj, vagy bármelyik nagyseggű és tehetséges énekesnő.

Niykee Heaton Justin Bieberhez hasonlóan a Youtube-on kezdte, első videóját 2012-ben töltötte fel, de most szeptemberben már meg is jelenik első videóklipje, amit már remegve várunk.

És nemcsak azért várjuk nagyon, mert baromi jó hangja van, hanem mert a teste gyanúsan tökéletes. Ugyanis ilyen nagy fenekű, és lehetetlenül vékony derekú fehér, tizenéves (!) lányt még nem láttunk.

Igen, tizenéves. Mert Niykee Heaton még mindig csak 19 éves. És ha még érdekli önt bármi is a képein túl: anniyt lehet róla tudni, hogy Dél-Afrikában született, majd Chicagóban élt, és miután már 180 000 követője volt a Youtube-on, leszerződött egy kiadóval.

Első száma, a Bad Intentions eredetileg szeptember 9-én jelent volna meg, de hogy tovább izguljunk, csúsztatták egy kicsit a dolgot, így csak szeptember 23-án derül ki, hogy Heaton klipje durvább lesz-e, mint Nicki Minaj Anacondája. Mert ha csak az instagramjára posztolt képekből indulunk ki, a videóklip nem maradhat seggek nélkül.

Amúgy nem a Bad Intentions az egyetlen önálló szerzeménye a 19 éves lánynak, itt van a Sober című dal is, amit Heaton egy barátja drog- és alkoholfüggősége ihletett:

Na, megjegyezte a nevét?

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!