Zimány Lindának még az arcélei is mások voltak, Dukai Regina nem élt mindig Facebookon, Liptai Claudia meztelen testének látványa csak álom volt, Szabó Zsófinak pedig hosszú haja volt nemrég. Nézze meg, mennyit változtak!

Zimány Linda

Hát az sem ma volt, amikor Zimány Linda még nem a külföldöb is sokat lógó celeb volt, hanem egy Britney Spars-hasonmásságból épphogy kinőtt glam modell. Azóta mintha az arcélei is megváltoztak volna, a melleit megcsináltatta, és már kétszer is levetkőzött a Playboy kedvéért.

Dukai Regina

 2009-ben még Dukai Regina sem tudott abból megélni, hogy kiposztolja az életének minden apró rezdülését Facebookra. Ekkoriban például meglepően sokat kellett kifutókon szerepelnie, szerencsére azóta már van neki Sugarbird és egyéb fontos termékek.

Liptai Claudia

Liptai Claudiát egy ideig mindenki csak nagyon szerette volna meztelenül látni. Aztán megtörtént a nagy nap, Liptai bekerült a Playboyba, azóta pedig már csak irigykedhetünk az épp aktuális pasijaira.

Tóth Gabi

Tóth Gabi a második Megasztárban a korábbi győztes Tóth Vera húgaként lett ismert, aztán addig haladtak a dolgok, hogy még az X-Faktor zsűriasztalához is beülhetett. Mellesleg ő is megcsináltatta a melleit.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi éveken keresztül úgy élt mindenki fejében, hogy ő a szép hosszú szőke hajú színésznője a Jóban Roszbannak. Azóta már nincs hosszú haja, és a sorozatot is maga mögött hagyta.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!