Egy csomó mindenért imádjuk a Facebookot, de azért pont nem, hogy gyakorlatilag bárki építhet magának rajta rajongótábort. Rettenetes idézetek, arcba tolt reklámok, gátlástalan ingyenélés: íme öt oldal, amit ne lájkoljon inkább.

Oravecz Nóra

Igazából nem az az elképesztő, hogy Oravecz Nórának sok rajongója van, hanem az, hogy sok olyan rajongója van, aki elmúlt már 18 éves. Oravecz Nóra idézetei leginkább a boldogságról, és önmagunk megtalálásáról szólnak, hangzatos szavakkal (szerelem, fény, változhat), de hősünk azért igyekszik semmiről sem beszélni ténylegesen. Ha ön elégedettebb akar lenni önmagával, kerülje el!

Festy

A Facebook legrosszabb hozománya nem a verses kihívás és társai, hanem az önjelölt divatbloggerek. Ezek azok az emberek, akik valószínűleg a kínai hamisítványokat is divattörténeti áttörésként értékelnék, ha valakitől kapnának pár ingyen ruhát cserébe. A legsúlyosabb eset természetesen Festy, aki egészen zseniálisan tanácsol megjegyezhetetlen külsejű ruhaneműket nőtársainak.

Vujity Tvrtko

Vujity Tvrtko annyira szuperjó ember, hogy az olvasói mindig kicsit rosszul érzik magukat tőle. Igyekszik rendszeresen jelezni, hogy ő szereti a Hazáját, különösen Pécset, merthogy épp ott született, meg úgy általában mindent szeret. Az ember tényleg csak arra tud gondolni, hogy bárcsak egyszer leverhetné a sapkáját.

Dukai Regina

Szereti a sok reklámot? Akkor Dukai Regina oldala az ön Mekkája, leginkább ugyanis arról szól, hogy a celebnő bemutatja, milyen fasza dolgokat kapott éppen. Mentségére legyen mondva, hogy legalább minden képen jól néz ki, dehát egy rekesz ásványvizet ez sem tesz sokkal érdekesebbé.

Idézetek

Igazságtalanok lennénk, ha csak személyektől akarnánk önt eltiltani. Az Idézetek nevű csoport egy olyan szellemi métely, amitől egyszerűen minden szavunk eláll. Vannak itt közepesnél valamivel kevésbé vicces képek, rettenetesen mély üzenetek, és minden, ami miatt akár az egész Facebookot is be lehetne tiltani.