Látta már A galaxis őrzői című filmet? Ha nem, akkor olyan nagyon sokat nem vesztett, de Chris Pratt miatt talán érdemes megnézni. Utána legalább tudni fogja, hogy most miért ő Hollywood legújabb szépfiúja. Aki nem is az a tipikus szépfiú. Mert egészen jófej. Meg vicces. Meg igazából olyan, mint a szomszédsrác, akibe a környéken egy kicsit mindenki bele van zúgva.

Persze Chris Pratt nem új arc Hollywoodban. A 35 éves színészt láthatta már a Városfejlesztési osztály című sorozatban, Spike Jonze A nő című filmjében, a Zero Dark Thirty-ben is, meg egy halom viszonylag ócska vígjátékban. Illetve ő volt a főszereplő, Emmet hangja A Lego-kaland című filmben.

De most, hogy ő játszhatta el a Galaxis őrzőiben a főszerepet, egy kicsit talán kitörhet ebből a jópofa, vígjátékokban szereplő, vicces figura skatulyából. Na nem mintha ebben a filmben nem ugyanezt hozta volna.

Na de miért lehet őt szeretni?

Például mert egy szemeszter után kirakták a fősikoláról, utána vetkőzéssel kereste a pénzét, majd hajléktalan is lett, és egy sátorban élt a tengerparton, Mauin, ahol pincérként dolgozott.

De azért is nagyon lehet őt szeretni, mert ebben az interjúban elmondja, hogy 2001 körül annyi Eminemet hallgatott, hogy szó szerint tudja idézni minden egyes számát, és ezt be is bizonyította.

És hogy miért ő az a szomszédsrác-típus, akibe mindenki bele van zúgva egy kicsit?

Ismer még egy olyan férfit, aki tud így hajat fonni? (A csodát kb. 1 perctől láthatja)

És olyat, aki annyira tündéri, hogy így cukiskodik egy beteg kisgyerekkel egy gyerekkórházban?

Vagy olyat, akitől még a faszos viccek is tényleg viccesnek hangzanak?

Chris Pratt egyébként nem volt mindig ilyen csodásan izmos, volt idő, mikor leginkább csak egy sörhasú meztelencsigára hasonlított:

De aztán kigyúrta magát, hogy igazi Marvel-szuperhős lehessen belőle:

Ugye, már most szerelmes? Pedig azt még nem is látta, hogy amúgy szőrösen is csodálatosan néz ki:

Ha tényleg beleszeretett, sajnáljuk. Mert el kell mondanunk azt is, hogy Chris Prattnek bizony felesége van, méghozzá a leginkább béna vígjátékokban szereplő, ellenben rettenetesen cuki Anna Faris. Ezek ketten 2007-ben találkoztak a Take Me Home Tonight című film forgatásán, ami egészen szórakoztató film, nézze meg nyugodtan.

Pratt az Esquire magazinnak adott interjújában pedig elmondta, hogy azért jött be neki nagyon Faris, mert a színésznőt nem zavarta, hogy Pratt elölhagyott a lakásában egy pornómagazint, majd azt ecsetelte Farisnak, hogy kiket és hogy dugott meg korábban.

De nemcsak felesége, gyereke is van, Anna Farisszel közös fia, Jack 2012-ben született.

Legközelebb egyébként a Jurassic Worldben láthatja Prattet, valamikor 2015-ben. Remélhetőleg ott is ilyen hasonlóan gyönyörű lesz: