Nyáron általában mindenki összejön, és vidáman fut a naplementébe a tengerparton. Az idei nyár viszont nem volt mindenkinek fenékig tejfel. Egy csomó celeb az elmúlt hónapokban vált el vagy szakított. De nem kell aggódni, páran már találtak új partnert, és nem telelnek magányosan.

Britney Spears és David Lucado

Britney Spears 17 hónap után adta ki barátja, David Lucado útját, miután a férfi félreérthetően dörgölőzött egy idegen női testhez egy nappaliban. Spears az utóbbi időben igencsak összeszedte magát és kezd újra formába lendülni, reméljük, nem következik mélyrepülés a szomorú vég után. Mindenesetre nem sok jót ígér, hogy nemrégiben kiderült, egy pornóssal feküdt össze az énekesnő egykori szerelme. 

Melanie Griffith és Antonio Banderas

Banderasék 18 év házasság után döntöttek úgy, hogy inkább külön utakon folytatják. Britney Spears másfél éves kapcsolata el is törpül a két évtizedes frigy mellett. A pár még júniusban döntött a válás mellett, Banderas hamar vigasztalódott, több nővel is együtt látták. Volt felesége, Melanie Griffith ezzel szemben nem hetyeg össze-vissza, de vadul próbálja eltüntetni a bőrébe vésett Antonio nevet, mivel már nem aktuális a tetkó. 

Michelle Rodriguez és Zac Efron

Michelle Rodriguez és Zac Efron kapcsolata nyáron kezdődött, és akkor is ért véget, a kérészéletű kapcsolat mindössze két hónapig tartott. A sajtó még Ibizán fülelte le a párt, amint egy szórakozóhelyen smároltak. A nyíltan biszex Rodriguez és Efron egy heves vita után vetett véget a viszonynak. Efron visszacsinálná, úgyhogy ki tudja, még az is lehet, hogy őket nemsokára ki kell húzzuk a listáról. 

Téa Leoni és David Duchovny

Következő váló párunkról akár regényt lehetne írni, annyiszor jöttek össze, váltak el, követni alig lehetett, hogy éppen együtt vannak-e vagy sem. Téa Leoni és David Duchovny végül 17 év után úgy tűnik feladják, hogy megmentsék házsaságukat és augusztus elején szépen, csöndben elváltak. A kapcsolat főleg Duchovny félrelépéseinek köszönhető. A színész, bár próbált úrrá lenni szexfüggőségén, csélcsap jellemét sohasem tudta teljesen leküzdeni. A párnak két gyereke van, akik Leoninál maradnak, és elég szép pénzt is kap volt férjétől havonta. Anyagi gondjai valószínűleg nem lesznek. 

Jennifer Lopez és Casper Smart

Jennifer Lopez Marc Anthonyval való válása óta, a nála 17 évvel fiatalabb táncosával, Casper Smarttal múlatta az időt. Lopez kapcsolata két év után, nyáron ment gallyra, miután pasija egy transznemű modellel kavart. Azt nem tudni pontosan, mi történt kettejük között, mindenesetre Smart állítólag pucér képeket küldözgetett a bikinimodellnek, aki igazából férfi. Lopez sokáig nem siratta a frigyet, máris egy új táncosra, Makszim Csmerovszkijra vetette ki a hálóját. Az már biztos, hogy a díva a géppuskalábú férfiakra bukik.

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult

Igen, tudjuk, hogy mindenki már csak arra koncentrál, hogy Jennifer Lawrence meztelen képei kiszivárogtak, de azért más is történt vele az elmúlt hónapokban. A színésznő és Nicholas Hoult kapcsolatának június végén lett vége. Állítólag a színész képtelen volt elviselni barátnője ismertségét és saját nyomora miatt inkább szakított egy ilyen szupernővel. Úgy kell neki! Lawrence viszont a jelek szerint csöbörből vödörbe került, hiszen új pasija igencsak hasonlít volt barátjára. A színésznő Gwyneth Paltrow volt férjét vadászta le, Chris Martinnal jött össze.