Most, hogy Peggy Bundy, vagyis Katey Sagal újra a címlapokra került, és kiderült, hogy nagyon jól öregszik, összeszedtük az elmúlt 20 év sorozatainak MILF-jeit, hogy megnézzük, ki a legjobb nő közülük! Sorozatonként csak egy szereplőt választottunk mindenhonnan, hogy ne legyen tele a szavazás a Született feleségek és az Így jártam anyátokkal szereplőivel.

Betty Draper - January Jones

Nehéz eldönteni, hogy a Mad Men - Reklámőrültek című sorozatban ki a jobb csaj, az óriásmellű Christina Hendricks, vagy a csak szimplán nagyon jól kinéző January Jones. Mi most Jonest választottuk, mert egy csomószor háttérbe szorul Hendricks dekoltázsa miatt a szó szoros és átvitt értelmében is. Jones a sorozatban egy modellből lett fiatal anyát alakít, aki nem örül annak túlságosan, hogy anya lett. Nem túl példamutató módon rendszeresen iszik és dohányzik is.

Dr Lisa Cuddy - Lisa Edelstein

Óriási szerencse, hogy a Dr House című sorozatban Lisa Edelstein karakterének lett gyereke, mert így nem kellett kihagynunk az összeállításunkból az utóbbi évek sorozattörténetének talán legjobb nőjét.

Gabrielle Solis - Eva Longoria

A Született feleségek című sorozatból elég nehéz volt választani, tele van szuperül kinéző nőkkel, akik történetesen anyákat alakítanak. A teljes munkásságát tekintve végül Eva Longoriára esett a választásunk, többek között azért is, mert a sorozatban is a klasszikus, jócsaj anyukát játssza, vagyis a tökéletes MILF-et.

Julie Cooper - Melinda Clarke

Melinda Clarke a Narancsvidék című sorozatban egy klasszikus, karrierista, ambiciózus, a testét a cél érdekében szívesen bevető anyát alakít. Nem a legszimpatikusabb figura, még akkor sem, ha a sorozatban az évadok során sokat finomodik, nem a legjobb példakép egy ilyen szülő.

Karen Van Der Beek - Natascha McElhone

A Kaliforgia című sorozatnak David Duchovny a főszereplője, de a sorozat működéséhez nagyon kell Natascha McElhone karaktere is, aki Duchovny barátnőjét alakítja. Ráadásul közös gyereke is van a szexmániást alakító Duchovny karakterével. A tizenéves lányuk ott örlődik a két szülő között, akik klasszikus se veled, se nélküled kapcsolatban élnek.

Lagertha Lothbrok - Katheryn Winnick

A Vikingek című sorozatban van egy pár jó csaj és anya is, de egyikük sem ér Lagertha Lothbrok közelébe, aki a tipikus, mindent a család mögé utasító anyát alakítja. Abszolút önzetlen, számára a család az első, olyannyira, hogy simán lesz a cél érdekében a környék egyik legjobb harcosa is.

Lorelai Gilmore - Lauren Graham

A Szívek szállodája főszereplője, Lorelai Gilmore 16 éves korában szült gyereket, akit magáról nevezett el. A sorozatban Lauren Graham azt az anyatípust mutatja be, aki nem annyira anyja, mint inkább legjobb barátnője a lányának.

Peggy Bundy - Katey Sagal

Katey Sagal, vagyis Peggy Bundy csillagot kapott a hollywoodi Walk Of Fame-en, így kiderült, hogy nagyon jól áll neki az öregedés. A Rém rendes családban tökéletesen formálta meg az életunt, kicsit lepukkant, a házimunkát és a klasszikus anyaszerepet gyűlölő nőt.

Stella Zinman - Sarah Chalke

Az Így jártam anyátokkal című sorozatból nem a főszereplők közül választottunk, mert Alyson Hannigan karaktere például csak nagyon kis részben szól az anyaságról. Ezzel szemben a Stellát alakító Sarah Chalke egyedülálló anyaként keveredik bele a sorozatba, és jól mutatja be, mennyire nehéz dolga van egy nőnek, ha kapcsolatot is szeretne, meg gyereket is nevelni.

Virginia Johnson - Lizzy Caplan

Lizzy Johnson már a 2004-es Bajos csajok című vígjátékban megalapozta azt, hogy milyen anya lesz a Masters of Sex című sorozatban tíz évvel később. Johnson a 2004-es vígjátékben egy tipikus lázadó kamaszt alakított, aki felnőve nyugodtan lehetett volna a Masters of Sexben megismert Virginia Johnson, egy talpraesett, önálló nő, aki egyedül neveli a gyerekét és nem szégyelli azt, hogy imádja a szexet.